ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

6 Δεκεμβρίου 2020

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΣΚΛΗΡΑ ΛΟΓΙΑ Ρουχανί κατά ΗΠΑ: “Θα παράγουμε ΠΥΡΗΝΙΚΑ για χρήση ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ”…

1 min read

Το Ιράν θα συνεχίσει να παράγει πυραύλους για την υπεράσπισή του και δεν θεωρεί ότι παραβιάζει τις διεθνείς συμφωνίες, δήλωσε ο Ιρανός Πρόεδρος Χασάν Ρουχανί σήμερα σε ομιλία του στη βουλή.

Ο Ιρανός πρόεδρος μίλησε λίγες ημέρες μετά την ψήφιση των νέων κυρώσεων για το πρόγραμμα βαλλιστικών πυραύλων. «Έχουμε οικοδομήσει και θα συνεχίσουμε να παράγουμε πυραύλους και αυτό δεν παραβιάζει διεθνείς συμφωνίες»μεταξύ άλλων στο κοινοβούλιο.

«Θα παράγουμε οτιδήποτε είδους όπλα χρειαζόμαστε και θα τα αποθηκεύσουμε και θα τα χρησιμοποιήσουμε ανά πάσα στιγμή για να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας», κατέληξε.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν ήδη επιβάλει μονομερείς κυρώσεις στο Ιράν, λέγοντας ότι οι δοκιμές πυραύλων παραβιάζουν ψήφισμα του ΟΗΕ, το οποίο καλεί την Τεχεράνη να μην αναλάβει δραστηριότητες σχετικές με πυραύλους ικανούς να παράσχουν πυρηνικά όπλα.

«Λόγω της συμπεριφοράς που έχει υιοθετήσει, η Αμερική πρέπει να ξεχάσει οποιεσδήποτε μελλοντικές συνομιλίες και συμφωνίες με άλλες χώρες», είπε ο Ρουχανί απευθυνόμενος στις ΗΠΑ, εννοώντας εμμέσως τη Βόρεια Κορέα.

 

Με πληροφορίες από Independent

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. Newskamatero.eu