Δε. Σεπ 28th, 2020

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Πυρά Κωνσταντοπούλου: Για τις εθνικές τραγωδίες δεν ευθύνεται ο καιρός

1 min read

Με δήλωσή της, η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας», Ζωή Κωνσταντοπούλου  εκφράζει, την άποψη ότι «για τις εθνικές τραγωδίες δεν ευθύνονται τα καιρικά φαινόμενα. Υπάρχουν ευθύνες προσωπικές, πολιτικές και ποινικές. Για τους σημερινούς νεκρούς και για την ανείπωτη καταστροφή υπάρχει ευθύνη»

Η κ. Κωνσταντοπούλου ακεί κριτική στην κυβέρνηση, σημειώνοντας ότι «η κυβέρνηση και η Περιφέρεια, που μετά την τραγωδία στη Μάνδρα και την περιβαλλοντική καταστροφή από την πετρελαιοκηλίδα στον Σαρωνικό δεν έλαβαν κανένα μέτρο προστασίας των αθώων συνανθρώπων μας και της χώρας μας, γιατί ασχολούνταν να γιορτάζουν τη δήθεν έξοδο από τα μνημόνια και να κάνουν δημόσιες σχέσεις».

Τέλος, σχολιάζοντας τα «περί ασύμμετρων απειλών», η κ. Κωνσταντοπούλου τονίζει: «Αποτελούν πρόκληση στην κοινή λογική. Τα καιρικά φαινόμενα αυτών των ημερών είναι από πολλού χρόνου γνωστά και αντιμετωπίσιμα, με τη δέουσα οργάνωση, πρόβλεψη, σχέδιο και εποπτεία, με την ορθή κατανομή των δημοσίων δαπανών και των ανθρώπινων πόρων. Εκείνοι που είχαν προτεραιότητα την αυτοπροβολή τους, την εξαπάτηση των πολιτών και την παράδοση της χώρας, ας μην παριστάνουν τα θύματα».

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.