ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

19 Ιουνίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

«ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ» ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΟ 10 ΜΗΝΩΝ ΒΡΕΦΟΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΧΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΔΙΝΑΝ ΑΣΥΛΟ ΑΜΕΣΩΣ!

1 min read

Ένα ακόμα περιστατικό που δείχνει το ποιόν κάποιων εκ των «προσφύγων», κατεγράφη στην -πολυπολιτισμική- Χίο.

Μια 21χρονη «προσφυγοπούλα» από το Αφγανιστάν πέταξε το μόλις 10 μηνών βρέφος της στο έδαφος, όταν οι υπάλληλοι της Υπηρεσίας Ασύλου της συνέστησαν να κάνει υπομονή μέχρι να εξεταστεί η αίτηση της!

Η 21χρονη Αφγανή συνελήφθη και οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη όπου κατέθεσε ότι το μωρό της… έπεσε από τα χέρια επειδή ζαλίστηκε, όπως της συνέστησαν να πει οι «αλληλέγγυοι» δικηγόροι της.

Καταπέλτης εναντίον της άσπλαχνης «προσφυγοπούλας» ήταν η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Χίου που έκανε λόγο για συνηθισμένη αντίδραση εκ μέρους μερίδας «προσφύγων» στην προσπάθειά τους να πιέσουν καταστάσεις και να εγκριθεί το άσυλό τους. «Δεν χωρά στη δική μου λογική ότι μία μάνα θα πετάξει το παιδί της στο έδαφος. Ακόμα και αν ζαλίζονταν θα το έπαιρνε αγκαλιά και θα έπεφτε μαζί του», είπε η Εισαγγελέας και προσέθεσε κατά την αγόρευσή της: «Αν πετάει το παιδί σε αυτή την ηλικία, τότε σημαίνει ότι η βία είναι στοιχείο του χαρακτήρα της». Μάλιστα, η Εισαγγελέας εισηγήθηκε να εκτίσει την ποινή της η «προσφυγοπούλα», αλλά το 3μελές Πλημμελειοδικείο Χίου αποφάσισε μεν την καταδίκη της σε 2 χρόνια φυλάκιση και 3 μήνες για την ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και την απόπειρα παράνομης βίας αλλά με 3ετή αναστολή.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση