Δε. Σεπ 28th, 2020

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Προειδοποίηση ΣΟΚ: “Η Δύση ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ απ’ τον Ισλαμικό στρατό που ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ο Ερντογάν”…

1 min read

Τον κίνδυνο για τα Βαλκάνια, και όχι μόνο, σημείωσε ένας Βούλγαρος ιστορικός ο οποίος θεωρεί ότι ο Ρ. Τ. Ερντογάν έχει βάλει στο στόχαστρο την περιοχή αυτή στα πλαίσια του νεο-Οθωμανισμού.

Συγκεκριμένα, ο Άλεξ Αλεξίεφ, πρόεδρος του Κέντρου Μελετών Βαλκανίων και Μαύρης Θάλασσας, σε συνέντευξή του στο Βουλγαρικό πρακτορείο Fokus, είπε χαρακτηριστικά: «Ο μεγαλύτερος κίνδυνος, που προέρχεται από την Τουρκία, είναι το κήρυγμα του ριζοσπαστικού Ισλάμ».

Σημείωσε μάλιστα ότι ένας Ισλαμικός στρατός πάνω από 1 εκατομμυρίου ανθρώπων ετοιμάζεται σε ιεροδιδασκαλεία όπου κηρύττεται το ριζοσπαστικό Ισλάμ, θέτοντας σε κίνδυνο τον Δυτικό κόσμο.

Είναι κάτι που για πολλούς μπορεί να φαντάζει ακραίο, όμως μην ξεχνάμε ότι ο Ερντογάν συνεχώς μιλάει για «τα σύνορα της καρδιάς μας» τα οποία περιλαμβάνουν μεγάλο μέρος της Μέσης Ανατολής και των Βαλκανίων.

Δεν θα αργήσουν τα σύνορα της καρδιάς του να γίνουν τα «ποθούμενα» σύνορα. Ο νεο-Οθωμανισμός είναι βαθιά ριζωμένος πλέον στον Τουρκικό λαό και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τα πάντα…

 

Με πληροφορίες από tribune.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.