ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

9 Μαρτίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Πολυτέλεια στον αέρα – Σουίτες που θυμίζουν… ξενοδοχείο – ΦΩΤΟ

1 min read

Πολυτέλεια στον αέρα - Σουίτες που θυμίζουν... ξενοδοχείο - ΦΩΤΟ

Η Singapore Airlines έδωσε 850 εκατομμύρια δολάρια αναβαθμίζοντας τις καμπίνες των A380 και τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά. Μια αεροπορική εταιρεία παγκόσμιας κλάσης έτσι ή αλλιώς, τώρα είναι πολύ ξεχωριστή. Η επένδυση αφορά στην τοποθέτηση διπλών κρεβατιών στις πολυτελείς σουίτες, ενώ μια πολυθρόνα δερμάτινη προσφέρει έξτρα δόσεις χαλάρωσης. Επίσης, θα υπάρχει η δυνατότητα σε κάποιες θέσεις της Bussines Class να μετατρέπονται τα καθίσματα σε άνετο διπλό κρεβάτι.

Κάθε αεροσκάφος έχει έξι σουίτες τοποθετημένες στην μπροστινή πλευρά, που μοιάζουν περισσότερο με ξενοδοχείο πέντε αστέρων παρά με θέσεις αεροπορικών εταιρειών. Η Singapore Airlines, η οποία βραβεύτηκε ως η καλύτερη αεροπορική εταιρεία στην Ασία στα Skytrax World Airline Awards 2017, δήλωσε: «Οι σουίτες αποκτούν επειπλέον λειτουργικότητα και πολυτέλεια για τους χρήστες, που θα απολαμβάνουν ένα πιο άνετο και ξεκούραστο ταξίδι».

Οι εργασίες ανακατασκευής θα πραγματοποιηθούν στα 14 υπάρχοντα αεροσκάφη της εταιρείας, προκειμένου να διασφαλιστεί η συνοχή και η ομοιομορφία σε ολόκληρο τον στόλο A380 της αεροπορικής εταιρείας. Οι νέες σουίτες θα είναι διαθέσιμες μόνο σε επιλεγμένες πτήσεις, Σινγκαπούρη-Σίδνεϊ-Σιγκαπούρη και Λονδίνο-Σίδνεϊ, ενώ το κόστος θα ανέρχεται στις 9.000 λίρες, αρχής γενομένης από τις 18 Δεκεμβρίου.

Πηγή: perierga.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση