ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

1 Μαρτίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Πλημμυρισμένοι δρόμοι και πολλά προβλήματα από την καταρρακτώδη βροχή στην Αργολίδα – ΒΙΝΤΕΟ

1 min read

Πλημμυρισμένοι δρόμοι και πολλά προβλήματα από την καταρρακτώδη βροχή στην Αργολίδα - ΒΙΝΤΕΟ

Πλημμυρισμένοι δρόμοι από την καταρρακτώδη βροχή δημιούργησαν αρκετά προβλήματα σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου στην Αργολίδα.

Στην περιοχή των Λευκακίων στο Ναύπλιο, ο δρόμος πλημμύρισε με αποτέλεσμα η κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται με μεγάλη δυσκολία.

Στην Αγία Τριάδα Ναυπλίου οι δρόμοι έγιναν αδιάβατοι για τους πεζούς και μόνο με αυτοκίνητο μπορούσε κάποιος να τους διασχίσει.

Στο Αργολικό το ρέμα που περνά στο χωριό έχει φουσκώσει με αποτέλεσμα τα νερά να έχουν καλύψει ένα μεγάλο μέρος του οδοστρώματος, ενώ πορτοκαλεώνες και αυλές σπιτιών έχουν καλυφθεί από λασπόνερα.

Επίσης στην περιοχή πίσω από το στρατόπεδο Ναυπλίου προς Νέα Τίρυνθα στην περιοχή Κατεβασιά έχει φουσκώσει και εκεί το ρέμα της περιοχής δημιουργώντας μεγάλο πρόβλημα στην διέλευση των οχημάτων.

Περιστατικά με πλημμυρισμένα υπόγεια υπήρξαν σε Ναύπλιο και Άργος, ενώ η έντονη βροχόπτωση προκάλεσε και ζημιές σε καταστήματα του Ναυπλίου.

Ο Δήμος Ναυπλιέων και η υπηρεσία πολιτική προστασίας με τον Αντιδήμαρχο Σταύρο Γαβρήλο από νωρίς το πρωί με μηχανήματα και προσωπικό επιλαμβάνονται των συμβάντων, ενώ η αστυνομία έχει αποκλείσει αρκετούς δρόμους οι οποίοι περνούν μέσα από ρέματα.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: ΑΜΠΕ

Πηγή βίντεο: YouTube αργολικές ειδήσεις

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση