ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

2 Μαρτίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΠΕΝΤΑΗΜΕΡΗ ΣΤΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ – «Κράσαρε» η σελίδα του ΠΝ από τις αιτήσεις χιλιάδων μαθητών (VIDEO)

1 min read

submarine

Κυβερνήτες» σε υποβρύχιο του ελληνικού στόλου θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν δεκαπέντε μαθητές και μαθήτριες της Γ’Λυκείου οι οποίοι αφού εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους συμπληρώνοντας τη σχετική αίτηση στον ιστότοπο του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, θα συμμετάσχουν σε κλήρωση από την οποία θα γίνει η επιλογή τους.

Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τον προστάτη του Πολεμικού Ναυτικού. Η κλήρωση, για την επιλογή των «τυχερών» τελειόφοιτων Λυκείου, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017 στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, παρουσία του αρχηγού ΓΕΝ αντιναυάρχου Νικόλαου Τσούνη, κατά τη διάρκεια συναυλίας που διοργανώνει το Πολεμικό Ναυτικό προς τιμήν των οικογενειών του προσωπικού του.

Όσοι βέβαια από τους ενδιαφερόμενους υπολογίζουν ότι εαν σταθούν τυχεροί θα κάνουν νόμιμη…»κοπάνα», θα πρέπει να το ξανασκεφτούν καθώς ο πλους του υποβρυχίου θα πραγματοποιηθεί κατά τη χρονική περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων – Νέου Έτους, προκειμένου να μην επηρεαστεί η παρακολούθηση των μαθημάτων τους.

Για τη συμμετοχή στην κλήρωση απαιτείται η συμπλήρωση αίτησης και Υπεύθυνης Δήλωσης έως τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017 (https://form.hellenicnavy.gr/index.php/klirosi/). Όσοι κληρωθούν και διαμένουν σε απόσταση άνω των 200χλμ από την Αθήνα, θα φιλοξενηθούν την παραμονή του απόπλου με μέριμνα του Πολεμικού Ναυτικού.

Ενδεικτικό πάντως του ενδιαφέροντος είναι το γεγονός ότι μετά την ανάρτηση της πρόκλησης για συμμετοχή στην κλήρωση, η ιστοσελίδα του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού αντιμετώπισε πρόβλημα καθώς υπερφορτώθηκε ενώ και η πρόσβαση στον σχετικό σύνδεσμο για την υποβολή της αίτησης έχει καταστεί δύσκολη.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση