ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

8 Μαρτίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ο Καναδάς ΕΞΟΠΛΙΖΕΙ και ΠΡΟΠΟΝΕΙ τον Ουκρανικό στρατό! Ετοιμάζουν “απάντηση” στη Ρωσία;…

1 min read

Οι Καναδοί στρατιωτικοί εκπαιδευτές που αναπτύσσονται στην Ουκρανία στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής δράσης UNIFIER βρίσκονται στο σημείο για να βοηθήσουν τους τοπικούς στρατιώτες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Αριστερή Όχθη» του Καναδά ο υπουργός Άμυνας Harjit Sajjan είπε ότι η ίδια η ύπαρξη των σύγχρονων όπλων δεν αξίζει τίποτα χωρίς τη γνώση των δεξιοτήτων τους.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ήδη σταθμεύουν στην Ουκρανία, στο πλαίσιο της λειτουργίας ενοποιητικής κατάρτισης, Καναδικοί στρατιωτικοί εκπαιδευτές οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν τον Ουκρανικό στρατό στην απόκτηση σύγχρονου εξοπλισμού.

«Έχουμε μονάδες στην Ουκρανία που βοηθούν στην εκπαίδευση του στρατού. Επομένως, όταν διευκρινίζουμε τις ανάγκες των στρατιωτικών δυνάμεων, μπορούμε να τις συνδυάσουμε με την εκπαίδευση, για να σιγουρευτούμε ότι κατά την άφιξη του εξοπλισμού θα είναι σε θέση να τον χρησιμοποιήσουν», ανέφερε ο υπουργός.

Όπως υπενθυμίζει η εφημερίδα, η Ουκρανία επανειλημμένα έκανε έκκληση στον Καναδά με αίτημα για την προμήθεια Καναδικών όπλων. Παρόλο που έχει σημειωθεί σημαντική πρόοδος σε αυτό το θέμα, δεν υπάρχουν ακόμη οι τελικές συμφωνίες.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση