Πα. Σεπ 25th, 2020

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ο Γ.Γ. του ΟΗΕ καλωσόρισε την προδοσία της Μακεδονίας μας! Ας κοιτάξει την επιστολή του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής να του κοπούν τα χαμόγελα…

1 min read

Την ευαρέσκειά του για την προδοσία της Μακεδονίας μας εξέφρασε ο Γ.Γ. του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, αφού «έλαβε την επίσημη κοινοποίηση με την οποία τίθεται από 12ης Φεβρουαρίου σε εφαρμογή η Συμφωνία των Πρεσπών».

Όπως ανακοίνωσε, «καλωσορίζει αυτή την εξέλιξη η οποία διευθετεί την μακρά διένεξη μεταξύ Αθηνών και Σκοπίων και καταδεικνύει ότι ακόμη και φαινομενικά δυσεπίλυτα ζητήματα μπορούν να επιλυθούν μέσω διαλόγου και πολιτικής βούλησης» και συνεχίζει συγχαίροντας και τις δύο πλευρές, δηλαδή τον Τσίπρα και τον Ζάεφ.

Ο Γ.Γ. του ΟΗΕ, όπως και οι εγχώριοι προδότες, λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο, δηλαδή τον Ελληνικό Λαό, ο οποίος επ’ ουδενί δεν συναινεί σε αυτά τα αίσχη που συμβαίνουν με μία προδοσία που συντελείται με «δανεικούς» βουλευτές, αποστάτες, αισχρές δοσοληψίες και όλα αυτά.

Πολύ χαμογελά, όμως, ο Γ.Γ. του ΟΗΕ, αγνοώντας αυτό που… έρχεται. Ας ρίξει μια ματιά στην επιστολή που του έχει σταλεί από τις 19 Ιουνίου του 2018, και στην οποία ξεκάθαρα δηλώνεται ότι «εάν μετά την διενέργεια εθνικών εκλογών στην χώρα το εκλογικό σώμα εκλέξει κυβέρνηση υπό την Χρυσή Αυγή, η κυβέρνηση αυτή, ούτε θα αποδεχθεί αλλά ούτε και θα δεσμεύεται από την συμφωνία για το Σκοπιανό», για να του κοπούν τα χαμόγελα!

Κώστας Αλεξανδράκης

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.