ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

5 Δεκεμβρίου 2020

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΑ ΚΑΜΠΟΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ

1 min read

Στην επιστροφή των νέων βιβλίων των Θρησκευτικών (που μόνο Θρησκευτικά δεν είναι…) προχώρησε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολικού Κέντρου Καμποχώρων προς την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χίου. Επιπλέον, ο Σύλλογος προέβη και σε έγγραφη δήλωση διαμαρτυρίας υπογεγραμμένη από την πλειοψηφία των γονέων όλων των τάξεων. Ιδού η δήλωση:

«Βρισκόμαστε στη θέση αυτή διότι τα νέα βιβλία των θρησκευτικών  περιέχουν υλικό από διδασκαλίες πολλών θρησκειών, χωρίς να δίδεται η δέουσα προτεραιότητα και βαρύτητα στο Ορθόδοξο Χριστιανικό Δόγμα, και προκαλούν σύγχυση σε παιδιά ηλικίας 8-11 χρόνων ως προς την Ορθόδοξη θρησκευτική διαπαιδαγώγησή τους, την οποία επιθυμούμε και δικαιούμαστε συνταγματικά να τους παρέχεται από την Ελληνική Πολιτεία. Γι’αυτό επιστρέφουμε ως απαράδεκτα τα νέα βιβλία και ζητούμε τη σύνταξη νέων σχολικών εγχειριδίων με ορθόδοξο προσανατολισμό αλλά και την εντωμεταξύ κατεπείγουσα διευθέτηση του θέματος  έστω με τη διανομή και χρήση των εγχειριδίων που ίσχυαν μέχρι και πέρυσι. Σε μια εποχή που οι αρχές και οι αξίες της Ελληνικής οικογένειας βάλλονται, θεωρούμε ζωτικής σημασίας την έμπρακτη προάσπιση των πιστεύω μας».

Μπράβο στους γονείς της Χίου! Ας ακολουθήσουν το παράδειγμά τους και οι γονείς στην υπόλοιπη Ελλάδα, για να δείξουν στους άθεους εθνομηδενιστές που κυβερνούν την πατρίδα μας πως τα ανθελληνικά και αντιχριστιανικά σχέδιά τους δε θα περάσουν!

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. Newskamatero.eu