Οι Γερμανοί μας ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ: «Ό,τι και να δώσετε στον Ερντογάν, ΔΕΝ θα το εκτιμήσει»…

Newskamatero

Τα Γερμανικά ΜΜΕ σχολιάζουν τις τελευταίες ημέρες την επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα, και η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει και μεγάλη αισιοδοξία ως προς το αποτέλεσμα.

Τη στιγμή που ο Τούρκος πρόεδρος θα βρίσκεται στην Αθήνα την ίδια στιγμή στην Άγκυρα θα ξεκινάει η δίκη του Κούρδου προέδρου του HDP, Σελαχατίν Ντεμιρτάς, ενώ πριν από λίγες ημέρες 9 Κούρδοι συνελήφθησαν από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία με την κατηγορία ότι προετοίμαζαν επίθεση. Μέχρι στιγμής, κάτι τέτοιο δεν έχει όμως αποδειχθεί.

Ο Γερμανικός τύπος αφού σημειώνει τα γεγονότα καταλήγει ότι η Ελλάδα δεν θα πρέπει να περιμένει ότι η σύλληψη των Κούρδων θα μετρήσει θετικά, καθώς ο «Σουλτάνος» δεν είναι ποτέ ευχαριστημένος και πάντοτε ζητάει περισσότερα και περισσότερα.

Ο Ερντογάν θα ζητήσει ξανά την έκδοση των Τούρκων στρατιωτικών που έφυγαν για την Ελλάδα μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα και οι Γερμανοί σημειώνουν ότι ο Ερντογάν δεν πρόκειται να εκτιμήσει οτιδήποτε καλό κάνει η Ελληνική πλευρά, κι αυτό έχει αποδειχθεί κι από περιπτώσεις άλλων κρατών που προσπάθησαν να κατευνάσουν τον «σουλτάνο», αλλά αυτός δεν ηρεμεί με τίποτα…

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Next Post

ΠΡΟΚΛΗΤΗΚΗ δήλωση της Τουρκίας για την Ε.Ε.: "Αν θέλετε καλές σχέσεις να μας ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ καλά"...

Οργισμένη ήταν η απάντηση του Τούρκου Υπουργού για θέματα της χώρας με την Ευρωπαϊκή Ένωση για την απόφαση της Ενώσεως να μειώσει τα κονδύλια στην Τουρκία. Ο Ομέρ Τσελίκ αποκάλεσε τραγωδία την απόφαση και κατηγόρησε την Ε.Ε. για την απομάκρυνση των δύο πλευρών. Είπε χαρακτηριστικά: «Από τη μια λένε πως […]