Κυ. Νοέ 1st, 2020

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Οι Γερμανοί μας ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ: “Ό,τι και να δώσετε στον Ερντογάν, ΔΕΝ θα το εκτιμήσει”…

1 min read

Τα Γερμανικά ΜΜΕ σχολιάζουν τις τελευταίες ημέρες την επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα, και η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει και μεγάλη αισιοδοξία ως προς το αποτέλεσμα.

Τη στιγμή που ο Τούρκος πρόεδρος θα βρίσκεται στην Αθήνα την ίδια στιγμή στην Άγκυρα θα ξεκινάει η δίκη του Κούρδου προέδρου του HDP, Σελαχατίν Ντεμιρτάς, ενώ πριν από λίγες ημέρες 9 Κούρδοι συνελήφθησαν από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία με την κατηγορία ότι προετοίμαζαν επίθεση. Μέχρι στιγμής, κάτι τέτοιο δεν έχει όμως αποδειχθεί.

Ο Γερμανικός τύπος αφού σημειώνει τα γεγονότα καταλήγει ότι η Ελλάδα δεν θα πρέπει να περιμένει ότι η σύλληψη των Κούρδων θα μετρήσει θετικά, καθώς ο «Σουλτάνος» δεν είναι ποτέ ευχαριστημένος και πάντοτε ζητάει περισσότερα και περισσότερα.

Ο Ερντογάν θα ζητήσει ξανά την έκδοση των Τούρκων στρατιωτικών που έφυγαν για την Ελλάδα μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα και οι Γερμανοί σημειώνουν ότι ο Ερντογάν δεν πρόκειται να εκτιμήσει οτιδήποτε καλό κάνει η Ελληνική πλευρά, κι αυτό έχει αποδειχθεί κι από περιπτώσεις άλλων κρατών που προσπάθησαν να κατευνάσουν τον «σουλτάνο», αλλά αυτός δεν ηρεμεί με τίποτα…

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.