Τρ. Οκτ 20th, 2020

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΒΙΟΙ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ… ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥΤΙΝ

1 min read

Γράφει ο Αντίοχος

Το’ χουμε επισημάνει ξανά, πως ανεξάρτητα από την φαινομενικά αντιαμερικανική ρητορεία τους, οι κουκουέδες εξυπηρετούν θαυμάσια τους Αμερικανούς! Και με την υποστήριξή τους στα νεοταξίτικα σχέδια για την αξιοποίηση των λαθρομεταναστών, και με τις αντεθνικές τους θέσεις στα εθνικά μας θέματα (στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, στην ελληνο-τουρκική «φιλία», στο βορειοηπειρωτικό, κ.λπ.), αλλά και με το ότι δεν προτείνουν κάποια εναλλακτική λύση στην αμερικανοκρατία, βάζοντας στο ίδιο τσουβάλι ΗΠΑ και Ρωσσία, με τον χαρακτηρισμό «ιμπεριαλιστικές δυνάμεις»!

Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες εκδηλώνονται ανοιχτά, κατηγορώντας την Ρωσσία του Πούτιν, επειδή οι ρωσσικές αρχές είχαν υπό «στενό κλοιό» τους κνίτες που εμφανίστηκαν στο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών που έγινε στο Σότσι – και μάλιστα σε μια περίπτωση συνέλαβαν και κάποιους εξ’ αυτών, που νόμιζαν ότι βρίσκονται στην τελευταία κομμουνιστική της Ευρώπης (δηλαδή, στην Ελλάδα…) και μπορούν να κάνουν ότι γουστάρουν!

Ιδού ένα πρόχειρο δείγμα κουκουέδικο αμερικανισμού:

«Ο αντικομμουνιστής κύριος Πούτιν

Το πρόσφατο 19ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών στο Σότσι της Ρωσίας αμαυρώθηκε από απαράδεκτα περιστατικά που εκθέτουν τις αρχές της χώρας. Αφενός, η πρόσκληση εκ μέρους της ρωσικής κυβέρνησης σε αντιδραστικά-εθνικιστικά κόμματα και οργανώσεις είναι ενδεικτική των πολιτικών «συγγενειών» της κυβέρνησης Πούτιν. Αφετέρου, τα εμπόδια που οι ρωσικές αρχές επιχείρησαν να βάλουν στη διακίνηση υλικού της ΚΝΕ, απαγορεύοντας κομμουνιστικά σύμβολα και διακηρύξεις για τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Επανάσταση, αποτελούν τμήμα μιας ευρύτερης προσπάθειας ποινικοποίησης του σοσιαλισμού και της δράσης των κομμουνιστών, υπό το πρόσχημα της ασφάλειας. Τα παραπάνω έρχονται να επιβεβαιώσουν τον αντιδραστικό χαρακτήρα της κυβέρνησης του Βλαντιμίρ Πούτιν. Μας υπενθυμίζουν, ταυτόχρονα, πως ο αντικομμουνισμός έχει πλέον βαθύτατες ρίζες στο αστικό πολιτικό σύστημα της Ρωσίας. Ένα πολιτικό σύστημα που υπηρετεί με συνέπεια το βάρβαρο καπιταλιστικό δρόμο ανάπτυξης, τσακίζοντας εργασιακά δικαιώματα και λεηλατώντας κοινωνικές κατακτήσεις, προς όφελος της κερδοφορίας του μεγάλου ρωσικού κεφαλαίου. Ο ίδιος ο πρόεδρος Πούτιν, πολιτικό «τέκνο» του αλλήστου μνήμης Μπόρις Γιέλτσιν, φροντίζει σε δημόσιες τοποθετήσεις του να ποτίζει τις ρίζες του αντικομμουνισμού…».

(ΥΓ): Αλήθεια, υπάρχει κανείς που να έχει αμφιβολία για τον ρόλο τους;

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.