ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

5 Δεκεμβρίου 2020

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΟΓΑ: Πότε θα πληρωθεί το χρηματικό βοήθημα στις αγρότισσες πολύτεκνες μητέρες

1 min read

ΟΓΑ: Πότε θα πληρωθεί το χρηματικό βοήθημα στις αγρότισσες πολύτεκνες μητέρες

Την Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου, ανακοίνωσε η διοίκηση του ΟΓΑ ότι θα καταβάλλει το χρηματικό βοήθημα στις αγρότισσες πολύτεκνες μητέρες, που το δικαιούνται.

Πρόκειται για ένα ποσό 1.000 ευρώ που θα λάβουν όσες αγρότισσες κρίθηκε ότι πληρούν τα κριτήρια χορήγησης, όπως είχαν θεσπιστεί στη σχετική δημόσια προσκληση. Ειδικά όμως για εκείνες που προέρχονται από το νομό Λέσβου, το ποσό θα είναι 1.500 ευρώ, σε μια προσπάθεια να ενισχυθούν οι κάτοικοι του νησιού που το καλοκαίρι επλήγη από πολύ ισχυρό σεισμό.

Το παραπάνω ποσό χορηγείται στο πλαίσιο της εφαρμογής του προγράμματος παροχής χρηματικών βοηθημάτων από το Λογαριασμό Αγροτικής Εστίας (ΛΑΕ). Το βοήθημα θα πιστωθεί στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων, όπως δηλώθηκαν κατά την υποβολή της σχετικής αίτησης.

Τα ονόματα των δικαιούχων έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΟΓΑ (www.oga.gr), την οποία μπορούν να επισκεφτούν οι ενδιαφερόμενες ακολουθώντας τα πεδία (Αγροτική Εστία / Κληρωθέντες Δικαιούχοι Προγραμμάτων Αγροτικής Εστίας), συμπληρώνοντας τον Αριθμό Αίτησης και τον Α.Μ. του ΟΓΑ.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. Newskamatero.eu