ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

5 Δεκεμβρίου 2020

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ξέσπασε σε λυγμούς ο Πουρσανίδης για τον Γκέραρντ – ΦΩΤΟ

1 min read

Ξέσπασε σε λυγμούς ο Πουρσανίδης για τον Γκέραρντ - ΦΩΤΟ

Δεν ήταν μόνο ο Κώστας Φραντζέσκος που λύγισε από συγκίνηση μπροστά στον Ευγένιο Γκέραρντ. Ακόμα ένα από τα “παιδιά” του Ολλανδού προπονητή, ο Ηλίας Πουρσανίδης, ο οποίος μάλιστα ήταν και ο εμπνευστής της σπουδαίας βραδιάς προς τιμήν του Γκέραρντ, ξέσπασε σε λυγμούς.

Ο 45χρονος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας του Ηρακλείου δεν άντεξε μόλις έκανε την εμφάνισή του στο “Γεντί Κουλέ” ο Γκέραρντ. Ο γιος του 77χρονου Ολλανδού, Μανώλης Παπαδάκης, πήγε κοντά του να τον αγκαλιάσει.

“Συγκινήθηκα πάρα πολύ. Δεν ξέρω που βρισκόμουν εκείνη τη στιγμή. Μου βγήκε όλη η ένταση και η αγωνία όλου αυτού του διαστήματος. Όταν τον είδα ένιωσα χαρούμενος. Επειδή ήταν εδώ για να ζήσει αυτό που έγινε και ευχαριστώ τον Θεό που τον κράτησε δυνατό και τον έφερε σήμερα στο γήπεδο.

Η προίκα του Γκέραρντ στον ΟΦΗ θα υπάρχει για μία ζωή και με βάση αυτή μπορεί ο ΟΦΗ να ξαναγίνει μεγάλος. Αυτός ο άνθρωπος μας έσωσε και μας έκανε να σκεφτόμαστε έτσι. Είμαι συγκινημένος που συνεργάστηκα μαζί του” ανέφερε ο Πουρσανίδης.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. Newskamatero.eu