Τε. Δεκ 2nd, 2020

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΣΤΟ BANKING NEWS: Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΟΛΟΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΟΧΙ Η ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ… «ΔΕΝ ΖΩΝΤΑΝΕΥΟΥΝ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ»

1 min read

N. Γ. Μιχαλολιάκος στο bankingnews: Ο τρίτος πόλος εξουσίας θα είναι η Χρυσή Αυγή, όχι η κεντροαριστερά… «δεν ζωντανεύουν οι νεκροί»

O Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος παραχώρησε συνέντευξη στο bankingnews.gr

«Λάθος η απομάκρυνση της Ελλάδος από την Ρωσία – Οι ΗΠΑ ελέγχουν ενεργειακά την Ελλάδα. Ο Τσίπρας θα κάνει όλη την βρώμικη δουλειά για τους δανειστές οπότε θα φθάσει έως το τέλος… δηλαδή το 2019 προβλέπει ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος σε συνέντευξη του στο bankingnews.gr

Επιχειρούν διάφορα συμφέροντα νε μετατρέψουν την νέα κεντροαριστερά σε τρίτο πόλο εξουσίας αλλά… δεν ζωντανεύουν οι νεκροί είναι η πρόβλεψη του Ν. Μιχαλολιάκου ο οποίος εκτιμάει ότι δεν μπορεί να αμφισβητηθεί η 3η θέση της Χρυσής Αυγής στο πολιτικό σύστημα.

Ο Τσίπρας έχει κατανοήσει ότι θα πρέπει κλείσει όσο το δυνατό πιο έγκαιρα την 3η αξιολόγηση για να κερδίσει πολιτικούς πόντους και να προλάβει πιθανή διαφοροποίηση των φιλελευθέρων στην νέα γερμανική κυβέρνηση. Ο Τσίπρας έχει αλλάξει εγκατέλειψε την παρελθούσα τακτική της επαναστατικής γυμναστικής και ως φιλελεύθερος αριστερός διαχειρίζεται την πολιτική λιτότητας που έχουν επιβάλλει οι δανειστές.

Από την άλλη πλευρά ο Μητσοτάκης της ΝΔ ενώ ξεκίνησε δυναμικά άρχισε να χάνει έδαφος λόγω της λανθασμένης εμμονής να ζητάει πρόωρες εκλογές. Είχε μια στρατηγική ώστε να κρατάει σε εγρήγορση τα στελέχη του αλλά το παραμύθι της εκλογολογίας έχει ξεθωριάσει.

Ο Τσίπρας είναι πλέον το πειθαρχημένο καλό παιδί της Ευρώπης και ο Μητσοτάκης… μόνο για επενδύσεις μπορεί να μιλάει για να διαφοροποιηθεί από τον Τσίπρα. O Τσίπρας όμως χρησιμοποιήθηκε σαν μαριονέτα όχι μόνο για να περάσει το τρίτο μνημόνιο, χρησιμοποιήθηκε από τους ευρωπαίους για να οδηγήσει τον Έλληνα σε παθητικότητα και παραίτηση.

Κανείς δεν αντιδράει – πέραν από την Χρυσή Αυγή – για τα μνημόνια γιατί η κοινωνία δια της παθητικότητας και παραίτησης πιστεύει ότι όλα αυτά είναι μονόδρομος αλλά τελικώς θα αποδειχθούν όλα αυτά μονόδρομος προς την αποτυχία.

– Επιχειρείται από ορισμένους κύκλους να δημιουργηθεί ο νέος τρίτος πολιτικός πόλος μέσω της κεντροαριστεράς; Αυτός είναι εφικτός;

Παρά την απομόνωση της Χρυσής Αυγής η κεντροαριστερά δεν είναι τίποτε άλλο από την νεκρανάσταση του παλαιού ΠΑΣΟΚ. Ως γνωστό δεν ζωντανεύουν οι νεκροί…«

Ολόκληρη η συνέντευξη στο bankingnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.