ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

4 Μαρτίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΝΤΡΟΠΗ! Το Ναυτικό μας ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ με… ΔΩΡΕΕΣ…

1 min read

Σε χθεσινή ανακοίνωση του Πολεμικού μας Ναυτικού στην ιστοσελίδα του, διαβάζουμε το εξής:

 

«Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι Δευτέρα 06 Νοεμβρίου 2017 θα υπογραφεί στο ΓΕΝ η Σύμβαση για την προμήθεια και την εγκατάσταση τεσσάρων (4) ηλεκτροπαραγωγών ζευγών, κατασκευής των εταιρειών “BAUDOUIN” και “LEROY SOMER”, σε μία φρεγάτα τύπου “S” του Πολεμικού Ναυτικού, προς αντικατάσταση των υφιστάμενων, παλαιάς τεχνολογίας.

Η εγκατάσταση θα πραγματοποιηθεί από την εταιρεία «ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΑΕ». Το σημαντικό κόστος της προμήθειας και της εγκατάστασης των ζευγών θα καλυφθεί εξ’ ολοκλήρου από τον κ. Παναγιώτη Λασκαρίδη, πλοιοκτήτη και μέλος της Εταιρείας Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ (Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία).

Η Σύμβαση θα υπογραφεί από τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, από τον εφοπλιστή κ. Παναγιώτη Λασκαρίδη, από εκπρόσωπο της εταιρείας “BAUDOUIN” και από εκπρόσωπο της εταιρείας «NΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΑΕ».

 

Το συμπέρασμα που βγαίνει από την ανακοίνωση αυτή είναι ότι δυστυχώς, πλέον, το Ναυτικό μας συντηρείται από… δωρεές. Αυτό φαίνεται και από τον τίτλο της ανακοινώσεως, ο οποίος είναι «Υπογραφή Σύμβασης – Δωρεά προς το Πολεμικό Ναυτικό».

Εκεί έχουν καταντήσει το υπερήφανό μας Ναυτικό (κι όχι μόνο).

Η απόφαση αυτή πάρθηκε μετά το τραγικό ατύχημα και την απώλεια της Φρεγάτας μας «Κανάρης» και η ηγεσία έψαχνε τρόπο να αναπληρώσει το κενό.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση