ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

14 Ιουνίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Νετανιάχου για Τουρκία: «Παίζουν το τελευταίο τους παιχνίδι στην Γάζα» – Νέο μπαράζ ρουκετών από τη Χαμάς (βίντεο)

1 min read

Απάντηση έδωσε  στην Τουρκία ο γιός του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου ο Yair Netanyahu, ο οποίος είναι γνωστός και άλλες φορές για τις σκληρές δηλώσεις του κατά της Τουρκίας.

Μετά τις διαδηλώσεις κατά του Ισραήλ στην Άγκυρα και τις δηλώσεις Τούρκων απόστρατων  καλώντας για τη δημιουργία ενός «ισλαμικού ΝΑΤΟ» που θα φέρει στρατιωτικές δυνάμεις των μουσουλμανικών χωρών να αναπτυχθούν στην Παλαιστίνη αλλά και την πρόταση  Ερντογάν σε Πούτιν να σταλεί «κοινή στρατιωτική δύναμη προστασίας των Παλαιστινίων στην Γάζα» (βέβαια εδώ διαφοροποιείται από το ισλαμικό ΝΑΤΟ), ο γιoς του ισραηλινού πρωθυπουργού  απάντησε στους Άραβες που θεωρούν την  Τουρκία σύμμαχο λέγοντας:

«Άραβες, η Τουρκία δεν είναι φίλος σας. Παίζουν το τελευταίο τους παιχνίδι», ανέφερε σε απατώντας σε ένα άλλο  twit Τούρκου χρήστη  όπου εμφανίζεται η οθωμανική αυτοκρατορία και τα εδάφη που κατέχει, με τις λέξεις: «Ερχόμαστε»

Παράλληλα ο Yair Netanyahu αναφέρει σε άλλο twit ότι το πρόβλημα είναι ότι οι Ισραηλινοί διοικητές διστάζουν να απαντήσουν με πυρά κατά των Παλαιστινίων επειδή φοβούνται ότι την επόμενη ημέρα θα συρθούν στα ισραηλινά δικαστήρια κατηγορούμενοι για εγκλήματα κατά αμάχων, καλώντας ταυτόχρονα να μπει ο Στρστός στις ισραηλινές πόλεις για να προστατέψει τους Ισραηλινούς.

Στο μεταξύ η Χαμάς ξεκίνησε στις 21:00 τη νέα της πυραυλική επίθεση όπως την είχε προαναγγείλει  μέσω αναρτήσεων στο διαδίκτυο. Η επίθεση είναι πάντως μικρότερης έκτασης από την χθεσινή κατά την οποία ερρίφθησαν  στο Τελ Αβίβ μόνο, πάνω από 400 ρουκέτες.

Δημοσίευση στα Social Media