ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

1 Μαρτίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΝΕΟ ΚΡΟΥΣΜΑ «ΚΑΛΗΣ» ΒΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΣΟΕΕ ΑΠΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ… ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ «ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ»!

1 min read

Νέο κρούσμα βίας και ξυλοδαρμού από την γνωστή συμμορία των παρακρατικών κόκκινων σκυλιών των Τσίπρα και Καμμένου, που δρουν πανελεύθερα στην ΑΣΟΕΕ.

Έτσι, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό ενός ατόμου με ειδικές ανάγκες, που πήγε να μιλήσει σε εκδήλωση στο Ίδρυμα τον προηγούμενο μήνα, η παρακρατική τσογλαναρία επιτέθηκε και τραυμάτισε άτομο που αποχωρούσε από την βιβλιοθήκη καθώς και διοικητική υπάλληλο που επιχείρησε να τους αποτρέψει.

Ιδού τι καταγγέλλει η Πρυτανεία του Ιδρύματος:

«Την Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 20:00 περίπου, ομάδα νεαρών επιτέθηκε και τραυμάτισε άτομο που αποχωρούσε εκείνη την ώρα από το Αναγνωστήριο της Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου. Διοικητική υπάλληλος του Ιδρύματος, που επιχείρησε να αποτρέψει τη βίαιη αυτή ενέργεια, δέχτηκε και η ίδια επίθεση από την ίδια ομάδα.

Τέτοια γεγονότα θυμίζουν μαύρες στιγμές της ιστορίας και είναι καθήκον όλων μας να τα αποβάλουμε από τους χώρους μας και τις κοινότητες μας, ακόμα δε περισσότερο από τους χώρους του Πανεπιστημίου. Τέτοια αποτρόπαια γεγονότα αποσκοπούν στην αποσταθεροποίηση του δημόσιου Πανεπιστημίου και στην εκτροπή από την ομαλή ακαδημαϊκή και δημοκρατική λειτουργία του.

Καλείται όποιο μέλος της κοινότητας του Ιδρύματος γνωρίζει οτιδήποτε γι’ αυτό το γεγονός να το γνωστοποιήσει στη διοίκηση του Πανεπιστημίου, προκειμένου αυτή να προβεί στις απαραίτητες νόμιμες ενέργειες για την προστασία του Ιδρύματος και τον εντοπισμό και την τιμωρία των ενόχων».

Και βέβαια, ΚΑΝΕΝΑ κόμμα του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου» δεν εξέδωσε ανακοίνωση, για να εκφράσει τον «αποτροπιασμό» του για το νέο αυτό περιστατικό βίας και να ζητήσει την σύλληψη και παραδειγματική τιμωρία των δραστών. Βλέπετε, αυτή είναι «καλή» βία!

 

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση