ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

26 Φεβρουαρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Νέες εργασίες στην περιφερειακή Θεσσαλονίκης από τον Μάρτιο του 2018

1 min read

Νέες εργασίες στην περιφερειακή Θεσσαλονίκης από τον Μάρτιο του 2018

Με την έγκριση νέου κονδυλίου, ύψους έξι εκατομμυρίων ευρώ, θα ξεκινήσουν, τον Μάρτιο του 2018, έργα συντήρησης της περιφερειακής οδού αλλά και του κεντρικού οδικού δικτύου της Κεντρικής Μακεδονίας.

Όπως ανέφερε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, «Πρακτορείο 104,9 FM», ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων Στάθης Αβραμίδης, μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου ολοκληρώνονται οι εργασίες οι οποίες ήταν προγραμματισμένες στην περιφερειακή και από τον ερχόμενο Μάρτιο, μετά την επιλογή του αναδόχου υλοποιούνται συμπληρωματικές εργασίες.

«Εγκρίθηκε, εκ νέου ένα κονδύλι ύψους έξι εκατομμυρίων ευρώ. Από τον Μάρτιο 2018 θα προχωρήσουμε σε νέα απαραίτητα έργα. Η περιφερειακή έχει πάρα πολλές ανάγκες οι οποίες δεν θα σταματήσουν ποτέ. Καθημερινά υπάρχουν φθορές, ατυχήματα, ξηλώνονται μπάρες», σχολίασε ο κ. Αβραμίδης. «Υπάρχουν κάποιες ζημιές που πρέπει να αντιμετωπιστούν ενώ σκοπεύουμε να υλοποιήσουμε τη φωτεινή σήμανση για να ενημερώνονται οι οδηγοί πού να κατεθύνονται αν υπάρχει κυκλοφοριακή συμφόρηση», τόνισε.

Για τις εργασίες που ολοκληρώνονται μέχρι τα τέλη του χρόνου, α αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων, υποστήριξε ότι τέτοιας κλίμακας έργα στην περιφερειακή «είχαν να γίνουν τουλάχιστον 10 χρόνια. Με έξι εκατομμύρια που καταφέρουμε να έχουμε στη διάθεση μας κάναμε εκτεταμένες αλλάγες».

Ο κ. Αβραμίδης επισήμανε ότι οι εργασίες που ειναι απαραίτητες για τη συντήρηση και επισκευή του οδικού δικτύου και ειδικά της περιφερειακής οδού είναι «πολλές περισσσότερες από αυτές που τα χρήματα μας επιτρέπουν να υλοποιήσουμε».

πηγη  seleo

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση