ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

3 Δεκεμβρίου 2020

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Νέα έγγραφα από Λοβέρδο στη Βουλή: Χωρίς τον Παπαδόπουλο ο Καμμένος δεν ήταν διατεθειμένος να πουλήσει

1 min read

https://1.bp.blogspot.com/-HEP2oxkxHMU/WiWBe0PA8MI/AAAAAAAAl2Y/WW63GJuyHJ40TwdrQemfaQH1mve0P3W3QCLcBGAs/s1600/ImageHandler.jpg

«Η ανέκκλητη πίστωση δεν κατετέθη ποτέ. Και αντί το υπουργείο να αρχίσει να αναρωτιέται για την φερεγγυότητα εκείνου με τον οποίο υπέγραψε, συνέχισε να του την ζητά. Οκτώ φορές!» ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΣΥ – Δείτε τα έγγραφα

Στην κατάθεση νέων «καυτών» εγγράφων για την υπόθεση πώλησης βλημάτων στην Σαουδική Αραβία προχώρησε ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος στη Βουλή.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ενημέρωσε την εθνική αντιπροσωπεία για επίσημα στοιχεία, που φέρουν την ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας να επιμένει με εμμονή να προχωρήσει η συμφωνία μόνο με τον ενδιάμεσο Βασίλη Παπαδόπουλο.

«Η ανέκκλητη πίστωση δεν κατετέθη ποτέ. Και αντί το υπουργείο να αρχίσει να αναρωτιέται για την φερεγγυότητα εκείνου με τον οποίο υπέγραψε, συνέχισε να του την ζητά. Οκτώ φορές!» αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Λοβέρδος.

Και συνεχίζει «Με κορυφαία στιγμή την 30ή Αυγούστου, που ζητά απεγνωσμένα, θα έλεγε κανείς, αυτή την διασφάλιση ξανά από τον Παπαδόπουλο, έχοντας όμως διώξει μια μέρα πριν τους αυθεντικούς εκπροσώπους του Βασιλείου και μαζί με αυτούς το ζεστό χρήμα που διέθεταν για να αγοράσουν. Ο κ. Καμμένος δεν ήθελε τα λεφτά των Σαουδαράβων και παρακαλούσε 2,5 μήνες μετά τον Παπαδόπουλο για την ανέκκλητη πίστωση».

Αναλυτικά, πριν καταθέσει τα έγγραφα, ο κ. Λοβέρδος είπε:

«Είναι υποχρέωσή μου απέναντι στους πολίτες να αποκαλύψω στο βαθμό που μπορώ το μέγεθος και τις διαστάσεις της υπόθεσης της πώλησης των πυρομαχικών στην Σαουδική Αραβία  και αυτή την υποχρέωση θα την τηρήσω εις το ακέραιο.

Η εμμονή του υπουργού Εθνικής Άμυνας στην συμμετοχή του μεσάζοντα Παπαδόπουλου στην πώληση των πυρομαχικών είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή.

Χωρίς τον Παπαδόπουλο ο κ. Καμμένος δεν ήταν διατεθειμένος να πουλήσει.

Καταθέτω σήμερα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι το Υπουργείο ζήτησε από τον Παπαδόπουλο ούτε μία ούτε δύο ούτε τρεις αλλά οκτώ φορές την κατάθεση Ανέκκλητης Ενέγγυας Πίστωσης.

Ήταν όρος της συμφωνίας που υπέγραψαν στις 13.6.2017 ότι εντός δέκα ημερών ο Παπαδόπουλος θα την κατέθετε προκειμένου να διασφαλιστεί το ελληνικό Δημόσιο και να μην χάσει τα χρήματά του.

Η ανέκκλητη πίστωση δεν κατετέθη ποτέ. Και αντί το Υπουργείο να αρχίσει να αναρωτιέται για την φερεγγυότητα εκείνου με τον οποίο υπέγραψε συνέχισε να του την ζητά.

Οκτώ φορές!

Με κορυφαία στιγμή την 30ή Αυγούστου που ζητά απεγνωσμένα, θα έλεγε κανείς, αυτή την διασφάλιση ξανά από τον Παπαδόπουλο, έχοντας όμως διώξει μια μέρα πριν τους αυθεντικούς εκπροσώπους του Βασιλείου και μαζί με αυτούς το ζεστό χρήμα που διέθεταν για να αγοράσουν.

Ο κ. Καμμένος δεν ήθελε τα λεφτά των Σαουδαράβων και παρακαλούσε δυόμιση μήνες μετά τον Παπαδόπουλο για την ανέκκλητη πίστωση.

Και το ερώτημα που τίθεται είναι «γιατί»;

Ο κ. Καμμένος οφείλει να δώσει εξηγήσεις γιατί επεδίωκε διακαώς την εμπλοκή του μεσάζοντα Παπαδόπουλου».

Δείτε τα έγγραφα που κατέθεσε στη Βουλή ο Ανδρέας Λοβέρδος:

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. Newskamatero.eu