Τε. Σεπ 23rd, 2020

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Μεγάλη φωτιά στο Περιστέρι σε αποθήκη με ηλεκτρικά είδη – Απειλήθηκαν σπίτια

1 min read

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε, πριν από λίγο, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 5 τα ξημερώματα, σε αποθήκη με ηλεκτρικά είδη στην οδό Στυλιανού Γονατά, στο Περιστέρι. Στο σημείο συνεχίζουν να επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 9 οχήματα.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν, 30 πυροσβέστες με 9 οχήματα, δίνουν σκληρή μάχη, ώστε να μην επεκταθεί η φωτιά σε διπλανά κτίρια και σπίτια. Σημειώνεται ότι, μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν πληροφορίες για τυχόν εγκλωβισμένο άτομο στον χώρο.

Οι κάτοικοι μιλούν για μια μεγάλη φωτιά σε έναν χώρο γεμάτο εύφλεκτα υλικά με πολλές αποθήκες και υπόγεια, αλλά και εγκατάσταση με πετρέλαιο. Η φωτιά είναι τόσο μεγάλη που ο καπνός υψώθηκε για αρκετά μέτρα στον ουρανό ενώ έχει «πνίξει» τα γύρω σπίτια. Οι ένοικοί τους έχουν, πάντως, απομακρυνθεί για προληπτικούς λόγους.

Το κτήριο ήδη έχει αρχίσει να έχει προβλήματα στατικότητας λόγω του μεγάλου θερμικού φορτίου. Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Περιστερίου φαίνεται ότι υπάρχει αποτέλεσμα στις προσπάθειες των πυροσβεστών, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στα σπίτια που υπάρχουν δίπλα στην αποθήκη. Σύμφωνα με τη μαρτυρία μιας γυναίκας ωστόσο υπάρχει ένα σπίτι το οποίο έχει υποστεί ζημιές από τις φλόγες.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.