Μεγάλη αυτοκινητοβιομηχανία ανακαλεί όχημα – Δες αν είναι το δικό σου!

Newskamatero

Ανακοίνωση προγράμματος ανάκλησης αυτοκινήτων Hyundai Sonata για έλεγχο και επισκευή πιθανού βραχυκυκλώματος του ηλεκτρικού συστήματος του ABS.

H Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία HYUNDAI HELLAS Π. & Ρ. ∆ΑΒΑΡΗ Α.Β.Ε.Ε., σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της ∆ιεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων Hyundai Sonata NF 2.4 βενζίνης και εργοστασίου κατασκευής HMC Ν. Κορέας.

Η ανάκληση αφορά 315 οχήματα, με ημερομηνία παραγωγής από την 1η Δεκεμβρίου 2004 έως και την 31η Μαρτίου 2005 και αριθμούς πλαισίου από KMHET41CP4A000153 έως KMHET41VMDA835441. Τα επηρεαζόμενα οχήματα ενδέχεται να παρουσιάσουν βραχυκύκλωμα στο ηλεκτρικό σύστημα του ABS, που μπορεί να καταλήξει σε θερμικό γεγονός (λιώσιμο καλωδίων στο χώρο του κινητήρα).

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των επηρεαζόμενων οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών αυτοκινήτων Hyundai σε όλη την Ελλάδα, για προληπτικό έλεγχο και επισκευή του ηλεκτρικού κυκλώματος του ABS, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά µε την εταιρεία HYUNDAI HELLAS Π. & Ρ. ∆ΑΒΑΡΗ Α.Β.Ε.Ε. στο τηλέφωνο 210 5507220 (κα. Κυριαζή Βασιλική).

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Next Post

To top-10 των «μαύρων διαμαντιών» στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο

Η διαπίστωση πως η κινεζική αγορά είναι η πιο προσοδοφόρα για παίκτες και προπονητές στο διεθνές ποδοσφαιρικό στερέωμα, αποτελεί απτή και πανθομολογούμενη πραγματικότητα. Οι Κινέζοι παράγοντες δεν διστάζουν να δαπανήσουν αφειδώς εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να δελεάσουν αστέρες της «στρογγυλής θεάς» στο πλαίσιο του πολυετούς προγράμματος που βρίσκεται σε εξέλιξη, με […]