Λαφαζάνης: Στη χώρα υπάρχει μια χούντα πλειστηριασμών

Λαφαζάνης: Στη χώρα υπάρχει μια χούντα πλειστηριασμών

https://4.bp.blogspot.com/-LxsTndYNZJk/Wh73QOLcWAI/AAAAAAAAk-w/ElivX5ejW9Uhn1exU1gpLw8vHq3t6E6mACLcBGAs/s1600/labv-800x533.jpg

«Τα σχέδιά τους δεν θα περάσουν, το κίνημα είναι εδώ αποφασισμένο να τα ματαιώσει», διαμηνύει ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας

Για συκοφαντία κατηγόρησε ορισμένα Μέσα Ενημέρωσης ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος συμμετείχε στην κινητοποίηση της Ενωτικής Πρωτοβουλίας κατά των πλειστηριασμών.

«Λύσσαξαν από το πρωί ορισμένα μέσα ενημέρωσης να με συκοφαντούν ότι μετέχω σε μια κινητοποίηση για να γλιτώσω από τον πλειστηριασμό ακίνητο ιδιαίτερα μεγάλης αξίας. Απαντώ στους συκοφάντες και διαβολείς ότι όχι μόνο ψεύδονται αλλά και ότι εκτελούν διατεταγμένη παρουσία» είπε ο γραμματέας της ΛΑΕ.

Και πρόσθεσε: «Η κινητοποίησή μας δεν απέβλεπε να ακυρώσει τον συγκεκριμένο πλειστηριασμό αλλά στρεφόταν ενάντια στην αδιαφανή και αντιδημοκρατική μεθόδευση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, που στην αρχή ξεκινούν αποπροσανατολιστικά με μεγάλα ακίνητα αλλά στη συνέχεια θα επιτεθούν στην λαϊκή περιουσία».

Καταλήγοντας ο κ. Λαφαζάνης υποστήριξε πως «στην χώρα υπάρχει μια χούντα πλειστηριασμών που συναποτελείται από τους Τσίπρα – Κοντονή – Τόσκα – Τσακαλώτο, τον Ρούσκα και τα «κοράκια» που συνιστούν την κλίκα του και τους τραπεζίτες».

Ο γραμματέας της ΛΑΕ τόνισε ότι «τα σχέδιά τους δεν θα περάσουν. Το κίνημα είναι εδώ αποφασισμένο να τα ματαιώσει».

Δημοσίευση στα Social Media

Newskamatero

Related Posts

Create AccountLog In Your Account