ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

20 Ιανουαρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Κλειστή μέχρι τέλος του μήνα η παλαιά εθνική οδός Ελευσίνας – Θήβας

1 min read

Κλειστή μέχρι τέλος του μήνα η παλαιά εθνική οδός Ελευσίνας - Θήβας

Κλειστή θα είναι, από σήμερα μέχρι τις 30-11-2017, η παλαιά εθνική οδός Ελευσίνας – Θήβας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, για λόγους οδικής ασφάλειας, λόγω των καταστροφών που έχουν προκληθεί από τη φονική πλημμύρα, όπως ανακοινώθηκε απο την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ).

Σύμφωνα με ενημέρωση από τη ΓΑΔΑ, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία παντός είδους οχήματος (επιβατικά, δίκυκλα, φορτηγά, λεωφορεία, μηχανήματα έργων κ.λπ.) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της ΠΕΟ Ελευσίνας-Θήβας, στο τμήμα της από το 5ο χιλιόμετρο (πρατήριο καυσίμων «CYCLON») μέχρι και τα όρια με τον νομό Βοιωτίας, που φτάνει η εδαφική αρμοδιότητα του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας.

Του ανωτέρω περιορισμού εξαιρούνται τα οχήματα εκτάκτου ανάγκης, τα οχήματα κρατικών κ.λπ. υπηρεσιών, τα οχήματα που συνδράμουν στην αποκατάσταση των ζημιών, τα οχήματα τροφοδοσίας καταστημάτων μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους έως 3,5 τόνους, καθώς και τα ΙΧ αυτοκίνητα των μονίμων κατοίκων και εργαζομένων (εκπαιδευτικοί, ιδιωτικοί υπάλληλοι κ.λπ.) σε επιχειρήσεις και υπηρεσίες του Δημοσίου που εξυπηρετούνται από το συγκεκριμένο οδικό δίκτυο.

Όπως επισημαίνεται από την αστυνομία, ο συγκεκριμένος κυκλοφοριακός περιορισμός μπορεί να επεκταθεί σε όλα τα οχήματα, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες το επιβάλλουν.

Η Τροχαία κάνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων να αποφύγουν την κίνησή τους στο παραπάνω οδικό τμήμα και να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων και τις σχετικές πινακίδες, ώστε να διευκολύνεται η κυκλοφορία και να προληφθούν τυχόν τροχαία ατυχήματα.

Πηγή: ΑΠΕ

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση