ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

5 Δεκεμβρίου 2020

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΚΕΑ: Πότε θα γίνει η πληρωμή για τον Νοέμβριο

1 min read

ΚΕΑ: Πότε θα γίνει η πληρωμή για τον Νοέμβριο

Την Τρίτη, 28 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί η καταβολή για το κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης σε 270.325 δικαιούχους, διαδικασία που αφορά 602.824 άτομα. Ως συνήθως τα χρήματα θα φαίνονται στους λογαριασμούς από το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας.

Βέβαια στο σημείο αυτό να τονίσουμε ότι η πληρωμή θα ξεκινήσει να πιστώνεται στους λογαριασμούς των δικαιούχων για το κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης από το απόγευμα της 27ης Νοεμβρίου.

Πρόκειται για δικαιούχους, των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Εργασίας, μέχρι τις 31 Οκτωβρίου. Συνολικά θα καταβληθεί το ποσό των 60.479.676 ευρώ.

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εργασίας, η πληρωμή του ΚΕΑ θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ’ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα. Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.

Οι δικαιούχοι του ΚΕΑ παρακαλούνται να απευθύνονται στην Τράπεζα με την οποία συνεργάζονται και μόνο σε αυτήν για θέματα που σχετίζονται με τον τραπεζικό λογαριασμό τους ή την προπληρωμένη κάρτα αγορών.

Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. Newskamatero.eu