Τρ. Νοέ 24th, 2020

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Ψευδή και ύποπτα τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας περί Ντίλαρντ»

1 min read

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Ψευδή και ύποπτα τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας περί Ντίλαρντ»

Στην αντεπίθεση πέρασε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ που απάντησε στα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν σε μερίδα του Tύπου σχετικά την υπόθεση του Κέβιν Ντίλαρντ και ξεκαθάρισε σε όλους τους τόνους που οι λόγοι της απομάκρυνσης του Αμερικανού παίκτη ήταν αγωνιστικοί και μόνο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

Η προσπάθεια ορισμένων να διεκδικήσουν με ενυπόγραφα ή ανυπόγραφα κείμενα και αναφορές το πρώτο βραβείο μυθιστορήματος, χρησιμοποιώντας ασύστολα ψεύδη, θα μας έβρισκε παγερά αδιάφορους, εάν δεν επρόκειτο για μία προσπάθεια που έχει σαν προφανή στόχο να πλήξει τον ΠΑΟΚ.

Αν και δεν θα έπρεπε να ασχοληθούμε με σενάρια επιστημονικής φαντασίας, διευκρινίζουμε προς πάσα κατεύθυνση, ότι η απόφαση της ομάδας μας να προχωρήσει στη λύση της συνεργασίας της με τον Kevin Dillard, πάρθηκε αποκλειστικά και μόνο για αγωνιστικούς λόγους. Όλα τα υπόλοιπα είναι από ψευδή μέχρι και ύποπτα.

Τα τελευταία δημοσιεύματα μάλιστα ήρθαν να προστεθούν σε μία σειρά αναληθειών που έχουν γεμίσει το διαδίκτυο και τα social media, προφανώς για να εξυπηρετήσουν σκοπούν πολύ μακρινούς από τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ.

Για τον λόγο αυτό καλούμε τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, να διαχωρίσουν τον δικαιολογημένο προβληματισμό τους για τα ατυχή αποτελέσματα της ομάδας, από τα κατευθυνόμενα σχόλια και την προσπάθεια χειραγώγησής τους από όσους με δόλιο τρόπο θέλουν να δημιουργήσουν μία έκρυθμη κατάσταση.

KAE ΠΑΟΚ

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.