Ιδρύθηκε επισήμως η ‘Δημοκρατία της Τσαμουριάς’ με ΣΥΝΤΑΓΜΑ και ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ; ΟΛΗ Η ΛΑΗΘΕΙΑ…

Newskamatero

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θέμα της Τσαμουριάς, το οποίο προωθείται από συγκεκριμένα κέντρα και της Αλβανίας και του εξωτερικού.

Πιο συγκεκριμένα το ζήτημα το έχει αναλάβει το ίδρυμα InterNations Exchange (INEX) που προωθεί στην Ευρώπη και το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης το ζήτημα.
Το ίδρυμα ΙΝΕΧ εδρεύει και αυτό στην Χάγη της Ολλανδίας και βασικός σκοπός του είναι, μεταξύ άλλων, να υποστηρίζει τα έθνη και τους λαούς. Πρόεδρος του ιδρύματος είναι ο Yohan A. C. Byrde. Την υπόθεση της Τσαμουριάς χειρίζονται ο πρόεδρος του ΙΝΕΧ Yohan Byrde, ο αντιπρόεδρος Jeroen Zandberg και ο Ολλανδός σύμβουλος Ruud Lammers.
Οι κινήσεις του Ιδρύματος είναι πολλές, συγκεκριμένες και στοχευμένες.
Την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου 2017 ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του ΙΝΕΧ επισκέφθηκαν την Αλβανία και την Ελλάδα για να συναντηθούν αυτοπροσώπως με αντιπροσώπους των Τσάμηδων καθώς και με επιζήσαντες εκτοπισθέντες από την Ελλάδα. Στην Ελλάδα είχαν έρθει για να δουν ιστορικά κτίρια και σπίτια των Τσάμηδων ώστε να έχουν ιδία άποψη.


Μέσα Ιουλίου επισκέφτηκαν το Ισραήλ με σκοπό την προώθηση των ιδεών και της ατζέντας τους.
Στη συνέχεια οι πρόεδροι του ΙΝΕΧ και της Τσαμουριάς, Yohan Byrde και Festin Lato αντίστοιχα, επισκέφθηκαν την Ευρωβουλή και την Κομισιόν στις 3 Αυγούστου 2017 για να τους ενημερώσουν για τους Αλβανο-Τσάμηδες. Έτσι τους αποκαλούν. Μέχρι το τέλους Αυγούστου είχαν επισκεφθεί την Ιταλία, το Μονακό και το Βατικανό.
Στη συνέχεια από τις 3 έως 6 Σεπτεμβρίου 2017 συναντήθηκε με αρκετούς υπουργούς και εξέχοντες βουλευτές με σκοπό, σύμφωνα με το ΙΝΕΧ, να τεθούν οι βάσεις για την έναρξη διπλωματικών διαπραγματεύσεων μεταξύ Ελλάδος και Τσαμουριάς! Δεν ανακοινώθηκαν ονόματα πολιτικών που συνάντησαν στην χώρα μας.
Στο σημείο αυτό θέλουμε να τονίσουμε πως έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο φωτογραφία από συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα, ωστόσο είναι ξεκάθαρα προϊόν φωτομοντάζ.


Ψάχνοντας λίγο παραπάνω το ζήτημα καταλήγουμε στα εξής συμπεράσματα. Το εν λόγω ίδρυμα έχει παρουσιάζεται να έχει παρουσία και δραστηριότητα έντονη, ωστόσο αυτό δε φαίνεται να ισχύει, τουλάχιστον όχι στο βαθμό που οι ίδιοι ισχυρίζονται.
Καμία συνάντηση δεν έγινε με τον Αλέξη Τσίπρα ούτε με Έλληνες αξιωματούχους ή έστω υπουργούς. Φωτογραφίες μπροστά στον Άγνωστο στρατιώτη είναι σε επίπεδο τουρισμού κι όχι διπλωματικών επαφών.


Το ίδιο θεωρούμε πως ισχύει και για τις υπόλοιπες χώρες.
Ωστόσο εδώ πρέπει να τονίσουμε το εξής.
Μπορεί να υπερβάλλουν στο έργο που υποτίθεται πως κάνουν, αλλά ενισχύουν τον Αλβανικό Εθνικισμό με ψέματα και προπαγάνδα χειρίστου είδους.
Η Ελληνική πλευρά πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα.
ΕΔΩ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Next Post

Αυξάνονται οι καταγγελίες για απάτες με κλήσεις του εξωτερικού

Σε έξαρση βρίσκεται εδώ και πάνω από έναν χρόνο η απάτη με κλήσεις από SMS και αριθμούς εξωτερικού.  Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ,  πρόκειται για νέας μορφής απάτη υψηλής τεχνολογίας αφού σχεδόν αυτοματοποιημένα στέλνονται εκατομμύρια μηνύματα ή αναπάντητες κλήσεις σε ανυποψίαστους πολίτες. Όπως αναφέρουν σχετικές έρευνες, για κάθε 350.000.000 μηνύματα που στέλνουν, λαμβάνουν 28 απαντήσεις.  Ο ανυποψίαστος […]