ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

8 Μαρτίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Θέλουν επέκταση hot spot δίπλα σε στρατόπεδο! Την ΕΜΠΟΔΙΣΕ το Πρωτοδικείο Χίου…

1 min read

Την παύση κάθε εργασίας στον χώρο της ΒΙΑΛ αποφάσισε πριν από λίγο το Πρωτοδικείο Χίου εκδικάζοντας την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε σήμερα το πρωί ο Δήμος Χίου.

Σύμφωνα με την απόφαση, στην περιοχή της ΒΙΑΛ δεν μπορεί να συνεχιστεί καμία εργασία επέκτασης, αναβάθμισης, τοποθέτησης οικίσκων έως ότου το Δικαστήριο αποφασίσει συνολικά για το θέμα, στην εκδίκαση της υπόθεσης που έχει οριστεί για τις 16 Ιανουαρίου 2018.

Ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο όριο πρόκλησης της τοπικής κοινωνίας, αγνοώντας ακόμα και την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για μη επέκταση του hotspot και παρά την πρόθεση κατάθεσης ασφαλιστικών μέτρων, το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής προχώρησε στην τοποθέτηση κοντέινερ περιμετρικά της ΒΙ.ΑΛ. ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων.

Από τα ξημερώματα της Τετάρτης συνεργεία της αναδόχου εταιρείας προχώρησαν στην μεταφορά οικίσκων από το εσωτερικό του στρατοπέδου Αργέντη στο Χαλκειός στη ΒΙ.ΑΛ. προκειμένου να κερδίσουν πολύτιμο χρόνο αφού το ενδεχόμενο προσωρινής διακοπής εργασιών είναι πιο κοντά από ποτέ.

Εντός των επόμενων ωρών αναμένεται η κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων από τον δικηγόρο Νίκο Νύκτα, με τον ίδιο να δηλώνει στον «π» αισιόδοξος για την εκδίκασή τους.

 

«Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας»

Ψυχραιμία στους Χαλκούσους συνέστησε μέσω του «π» υψηλόβαθμο στέλεχος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου λέγοντας ότι πρόκειται για κοντέινερ που έπρεπε να τοποθετηθούν από τον Σεπτέμβριο αλλά αυτό δεν είχε καταστεί εφικτό μέχρι σήμερα.

«Σε κάθε περίπτωση η όποια απόφαση Δικαστηρίου θα γίνει απόλυτη σεβαστή από όλους μας», ανέφερε.

 

politischios.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση