ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

6 Μαρτίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Η ISIS έφτασε 100 χλμ. από το Κάιρο! – Σφοδροί βομβαρδισμοί αιγυπτιακών F-16 και Apache (βίντεο)

1 min read

Η ISIS έφτασε 100 χλμ. από το Κάιρο! - Σφοδροί βομβαρδισμοί αιγυπτιακών F-16 και Apache (βίντεο)

Σε απόσταση μόλις 100 χλμ. νότια από το Κάιρο αναγκάστηκε να επέμβει η αιγυπτιακή Αεροπορία προκειμένου να εξουδετερώσει δυνάμεις της ISIS οι οποίες είχαν μπει νωρίτερα στη χώρα από την Λιβύη.

Η Αεροπορία της Αιγύτου, μόλις έγινε ο εντοπισμός των ισλαμσιτών, απογείωσε εκτάκτως μαχητικά F-16 αλλά και επιθετικά ελικόπτερα Apache προκειμένου να εξουδετερώσει τους ισλαμιστές οι δυνάμεις των οποίων βρίσκονταν στην επαρχία Al-Faiyom και πιο συγκεκριμένα στην όαση Faiyum μόλις 100 χλμ. νότια και δυτικά από το Κάϊρο.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ένα από τα κτυπήματα της αιγυπτιακής Αεροπορίας πραγματοποιείται κατά τριών οχημάτων της ISIS. Οι ένοπλοι περίπου 10 στον αριθμό, αντιλαμβάνονται ότι πρόκειται να δεχθούν επίθεση και σπεύδουν να απομακρυνθούν από τα οχήματα αλλά χωρίς αποτέλεσμα, καθώς βρίσκουν ακαριαίο θάνατο από τις βόμβες των F-16.

Όπως διακρίνεται στο βίντεο από την επίθεση κατορθώνουν να επιβιώσουν ορισμένοι ένοπλοι, οι οποίοι στη συνέχεια βλήθηκαν από τα ελικόπτερα Apache.Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.