Πε. Νοέ 26th, 2020

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Η 28χρονη δικηγόρος που τα παράτησε όλα και ταξιδεύει δωρεάν σε όλον τον κόσμο

1 min read

Η 28χρονη δικηγόρος που τα παράτησε όλα και ταξιδεύει δωρεάν σε όλον τον κόσμο

Η Ταμίνα Κένε-Ντρούμπε εργαζόταν ως δικηγόρος για λογαριασμό του γραφείου King & Wood Mallesons στην Καμπέρα και στο Χονγκ Κονγκ. Είχε αποφοιτήσει με άριστα από τη νομική σχολή του Εθνικού Πανεπιστημίου της Αυστραλίας και όλα έδειχναν πως θα έχει μία επιτυχημένη οικονομικά και επαγγελματικά καριέρα.

Παρόλα αυτά, η 28χρονη Ταμίνα αποφάσισε το 2014 πως η δουλειά της δεν την κάλυπτε, δεν της προσέφερε όλα όσα ζητούσε από τη ζωή και έτσι τα παράτησε όλα για να γίνει ξεναγός και να ταξιδεύει δωρεάν σε όλον τον κόσμο.

«Δεν ήμουν αρκετά παθιασμένη με τη δικηγορία για να ακολουθήσω δια βίου μία τέτοια καριέρα. Ένιωσα πολύ έντονα ότι ήθελα να συνεργαστώ πιο στενά με ανθρώπους , να χτίσω σχέσεις που θα έχουν νόημα με άτομα από όλα τα κοινωνικά στρώματα σε ένα πιο δημιουργικό περιβάλλον», εξηγεί η ίδια.

Έτσι, ένα βράδυ που δούλευε στο γραφείο μέχρι αργά, άρχισε να πληκτρολογεί στην αναζήτηση της Google όλα τα πράγματα που της άρεσαν και δίπλα τη λέξη «δουλειά». «Ένα από τα πρώτα αποτελέσματα που μου εμφανίστηκαν ήταν μία διαφήμιση της Topdeck Travel που ζητούσε προσωπικό για την Ευρώπη. Το είδα και σκέφτηκα «γιατί όχι;». Συμπλήρωσα την αίτησή μου το ίδιο βράδυ», θυμάται η Ταμίνα Κένε-Ντρούμπε.

Πηγή πληροφοριών: enikonomia.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.