ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

9 Μαρτίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Η τραγωδία στη Δυτική Αττική όπως την αποτύπωσε ο φωτογραφικός φακός (φωτό, βίντεο)

1 min read

Η τραγωδία στη Δυτική Αττική όπως την αποτύπωσε ο φωτογραφικός φακός (φωτό, βίντεο)

Οι εικόνες που έρχονται από τις πληγείσες περιοχές συγκλονίζουν – Σπίτια και καταστήματα θαμμένα στη λάσπη – Αυτοκίνητα «σκαρφάλωσαν» στις αυλές – Σε απόγνωση οι κάτοικοι.

Εικόνες Αποκάλυψης και έναν τραγικό απολογισμό αφήνει στο πέρασμά της η σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε τη Δυτική Αττική, αφήνοντας στο έλεος του θεού και το μένος της φύσης την Μάνδρα και τη Νέα Πέραμο.

Μέχρι τώρα, 15 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από την κακοκαιρία που μετέτρεψε σε έναν χείμαρρο κόκκινης λάσπης τους δρόμους της Μάνδρας. Τουλάχιστον τρεις με τέσσερις άνθρωποι αγνοούνται, ενώ οι καταστροφές είναι ανυπολόγιστες.

Οι εικόνες που έρχονται από τις πληγείσες περιοχές θυμίζουν , την ώρα που η κακοκαιρία φαίνεται πως ήρθε για να μείνει, με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία να εκδίδει νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης.

Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε το μέγεθος της καταστροφής και αποτύπωσε με τις πιο συγκλονιστικές λεπτομέρειες την τραγωδία που προκάλεσε η θεομηνία.Το μένος της φύσης «ξήλωσε» μέχρι και τοίχους σπιτιών, ενώ η λάσπη έχει «ρουφήξει» ό,τι υπήρχε στην αυλή


Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση