Κυ. Οκτ 25th, 2020

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Η «λεξιμαχία» Π.Παυλόπουλου και Ρ.Τ.Ερντογάν και τα φραστικά ολισθήματα του ΠτΔ

1 min read

Η «λεξιμαχία» Π.Παυλόπουλου και Ρ.Τ.Ερντογάν και τα φραστικά ολισθήματα του ΠτΔ

Η «λεξιμαχία» Π.Παυλόπουλου και Ρ.Τ.Ερντογάν και τα φραστικά ολισθήματα του ΠτΔ

Σε μια αχρείαστη μάχη λέξεων και εκφράσεων με τον Τούρκο πρόεδρο Ρ.Τ.Ερντογάν αποδύθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Π.Παυλόπουλος με αποτέλεσμα το διπλό αυτογκόλ χωρίς να υπάρχει λόγος και αιτία ενώ στην αρχή στην τοποθέτησή του ήταν εξαιρετικός.

Στην δευτερολογία του μίλησε για την «ερμηνεία» υπό τις νέες συνθήκες της Συνθήκης της Λωζάνης και επιχείρησε να πει στον Τούρκο πρόεδρο ότι είναι «αναρμόδιος» να μιλήσει για τα εθνικά θέματα με τον Τούρκο πρόεδρο… λέγοντας ότι για τα θέματα αυτά αρμόδια είναι η κυβέρνηση!

Για να εισπράξει την πολύ λογική απάντηση από τον Τούρκο πρόεδρο «αφού δεν είσαι αρμόδιος τότε γιατί μιλάς για αυτά τα θέματα»;
Πρώτον άφησε με τα περί «ερμηνείας» ανοικτό παράθυρο για την Συνθήκη της Λωζάνης και δεύτερον αυτοακυρώθηκε αφού ένας ΠτΔ μπορεί να εκπροσωπεί το ελληνικό κράτος είτε έχει εκτελεστική εξουσία είτε όχι όπως ο ίδιος σημείωσε.

Τελικά ο Δεκέμβριος δεν τον πάει καλά.

Μετά την μνημειώδη γκάφα ως υπουργού Εσωτερικών περί «αμυντικής και επιθετικής αστυνομίας» που είχε ως αποτέλεσμα να καεί όλη η Ελλάδα μετά τα γεγονότα που ακολούθησαν τον θάνατο του Α.Γρηγορόπουλου τώρα έρχονται τα περί «ερμηνείας» και «αναρμοδιότητας»

Εμείς θα θέλαμε να μείνει στην αρχική του πολύ καλή τοποθέτηση και να μην χαθεί σε νομικίστικο κυκεώνα

 

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.