ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

25 Ιανουαρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Η κομψή Μπριζίτ, ο… αέρας της Μελάνια και τα φτυάρια των Τραμπ και Μακρόν

1 min read

Ο Εμανουέλ Μακρόν μαζί με την Μπριζίτ είναι τις τελευταίες ώρες στις ΗΠΑ και όπως έκαναν στην Ελλάδα έτσι και εκεί αιφνιδίασαν τους πάντες με την απόφασή τους να κάνουν ένα απρογραμμαάτιστο περίπατο. 

Μόλις έφθασε χθες στην Ουάσινγκτον, ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν έκανε έναν απρογραμμάτιστο περίπατο στην πόλη με τη σύζυγό του παίρνοντας τον δρόμο για το μνημείο που είναι αφιερωμένο στον Αβραάμ Λίνκολν.

Ο αρχηγός του γαλλικού κράτους, που έγινε δεκτός αργότερα στον Λευκό Οίκο από τον ομόλογό του των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, διέσχισε τον δρόμο ανάμεσα σε ένα πλήθος περαστικών, οι οποίοι τον χαιρετούσαν και έβγαζαν μαζί του φωτογραφίες σέλφι.Κρατώντας το χέρι της συζύγου του Μπριζίτ, ο Μακρόν ανέβηκε τα σκαλιά του μνημείου του Αβραάμ Λίνκολν, εμβληματικού σημείου της ομοσπονδιακής πρωτεύουσας που ανεγέρθη προς τιμήν του 16ου προέδρου των ΗΠΑ, ένα πρόσωπο-σύμβολο της ελευθερίας και της ισότητας των ανθρώπων ανεξαρτήτως γένους, φυλής, χρώματος στις ΗΠΑ.

Το κτίριο αυτό είναι στην προέκταση του National Mall, του εθνικού πάρκου της Ουάσινγκτον που συνορεύει με τον Λευκό Οίκο και με ορισμένα από τα σημαντικότερα αμερικανικά μουσεία.

Από εκεί και πέρα η υποδοχή που έτυχαν από τον Ντόναλντ Τραμπ και την σύζυγό του Μελάνια ήταν ιδιαίτερα θερμή και αυτό φαίνεται από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που κάνουν τον γύρο του κόσμου.


Μάλιστα τα δύο ζευγάρια φύτεψαν στον κήπο του Λευκού Οίκου και το δώρο του Γάλλου προέδρου στον Αμερικανό ομόλογό του. Του πήγε μια βελανιδιά που προέρχεται από την περιοχή Belleau Woods, βορειοανατολικά του Παρισιού. Εκεί, τον Ιούνιο του 2018 έγινε μια από τις πλέον ιστορικές μάχες του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου. 9.000 Αμερικανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν εκεί.

Σε ότι έχει να κάνει με τις πρώτες κυρίες η Μπριζίτ όπως πάντα ήταν κομψή αλλά η Μελάνια δεν θα μπορούσε να μην κλέψει την παράταση με την ενδυματολογική της επιλογή και τον… αέρα της…

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση