Η βόλτα Μητσοτάκη στην ρημαγμένη Ερμού [εικόνες]

Newskamatero

Βόλτα στην ρημαγμένη από τους βάνδαλους Ερμού έκανε το πρωί της Πέμπτης (01.03.2018) ο Κυριάκος Μητσοτάκης!

Ο πρόεδρος της ΝΔ συνομίλησε με περαστικούς αλλά και ιδιοκτήτες καταστημάτων στον εμπορικό δρόμο της Αθήνας, μετά από την επίθεση και τις ζημιές που προκλήθηκαν σε καταστήματα από κουκουλοφόρους το βράδυ της Τετάρτης (28.02.2018). Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στο περιστατικό μιλώντας για «ανοχή της κυβέρνησης στα φαινόμενα ανομίας».

Ο Πρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι: «εδώ, στο κέντρο της Αθήνας, στην Ερμού, οι γνωστοί άγνωστοι ήρθαν, έσπασαν, βανδάλισαν και έφυγαν ανενόχλητοι. Το έχουν ξανακάνει πολλές φορές και απειλούν ότι θα το ξανακάνουν και πάλι στο μέλλον. Όλα αυτά συμβαίνουν με την αποκλειστική ευθύνη μίας Κυβέρνησης η οποία ανέχεται τα φαινόμενα ανομίας και ανέχεται να απειλούνται ζωές και περιουσίες Ελλήνων πολιτών. Θέλω, για άλλη μια φορά, να διαβεβαιώσω ότι όλα αυτά τα φαινόμενα θα σταματήσουν. Ο νόμος και η τάξη θα επανέλθουν και οι Έλληνες πολίτες -όπου και αν βρίσκονται- θα αισθάνονται, και πάλι, ασφαλείς».

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Next Post

Μεγάλη αυτοκινητοβιομηχανία ανακαλεί όχημα – Δες αν είναι το δικό σου!

Ανακοίνωση προγράμματος ανάκλησης αυτοκινήτων Hyundai Sonata για έλεγχο και επισκευή πιθανού βραχυκυκλώματος του ηλεκτρικού συστήματος του ABS. H Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία HYUNDAI HELLAS Π. & Ρ. ∆ΑΒΑΡΗ Α.Β.Ε.Ε., σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της ∆ιεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων Hyundai Sonata […]