Εσπευσμένα στο νοσοκομείο από τις φυλακές ο Ντίνος Γιαγτζόγλου

Newskamatero

Ο προφυλακιστέος για το τρομοδέμα στον Λουκά Παπαδήμο, βρίσκεται σε απεργία πείνας και δίψας για όγδοη ημέρα

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε από τις φυλακές Λάρισας ο Ντίνος Γιαγτζόγλου, ο οποίος βρίσκεται σε απεργία πείνας και δίψας για όγδοη ημέρα.

Ο προφυλακιστέος, που κατηγορείται για την αποστολή του τρομοδέματος στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, κρατείται στις φυλακές της Λάρισας όπου έχει μεταφερθεί από τις φυλακές Κορυδαλλού.

«Το γεγονός ότι ο άνθρωπος αυτός βρίσκεται υπό το καθεστώς απεργίας πείνας και δίψας ήδη στο νοσοκομείο, σημαίνει ότι οι χειρότεροι φόβοι μας για κίνδυνο της ζωής του, έχουνε επιβεβαιωθεί» δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο δικηγόρος του κρατουμένου, Φραγκίσκος Ραγκούσης, και συμπλήρωσε: «Άμεσα πρέπει να γίνει αύριο η σύγκληση της ΚΕΜ. Είναι θέμα ζωής και θανάτου για ένα νέο άνθρωπο. Δεν μπορεί αυτοί που τάχθηκαν να υπηρετούν το δημόσιο συμφέρον να λειτουργούν με αυτό τον τρόπο».

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Next Post

Ανησυχία για Εβρο - Α.Τσίπρας: «Αποφύγετε κλιμάκωση» - Ο ρόλος των άγνωστων μειονοτικών χωριών

Δύο ημέρες μετά την αποκάλυψη του pronews.gr για την έκκληση των Επιτελείων προς τον πρωθυπουργό να υπάρξει ολική αναδιάρθρωση της Εθνοφυλακής σε επίπεδο διανομής οπλισμού και στρατιωτικής εκπαίδευσης και την επαύριο της αναπαραγωγής από τον ΥΕΘΑ Π.Καμμένο, της ρήσης Α.Καλίνσκι ότι «Θα πολεμήσουμε παντού στα βουνά και στους κάμπους, στις πόλεις, στα χωριά και στ’ […]