ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

1 Μαρτίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Εργαλείο του Facebook δείχνει ποιος αλληλεπίδρασε με ψεύτικο ρώσικο λογαριασμό

1 min read

https://2.bp.blogspot.com/-lIM4qdFLCWk/Whblyi07iBI/AAAAAAAAkGw/YcYTirbhy9cIJps1ETvWH4_PBFzRetaFwCLcBGAs/s1600/ImageHandler.jpg

Το εργαλείο θα δείχνει ποιος χρήστης ήρθε σε επαφή μόνο αν έκανε like ή σχόλιο

Νέο εργαλείο που θα δείχνει σε κάθε χρήστη εάν είχε αλληλεπίδραση με τον στρατό των ρωσικών τρολ θα δημιουργήσει το Facebook.

Το εργαλείο θα δείχνει σε κάθε χρήστη εάν πάτησε το κουμπί “μου αρέσει” ή ακολούθησε ψεύτικους ρωσικούς λογαριασμούς που δημιούργησαν όσοι κατηγορούνται ότι προσπάθησαν να επηρεάσουν τις εκλογές στις ΗΠΑ και τη Μεγάλη Βρετανία. Όμως δεν υπάρχει η δυνατότητα για ειδοποίηση κάθε χρήστη που ήρθε σε επαφή με το περιεχόμενο τέτοιων λογαριασμών.

Η εταιρεία εκτιμά ότι πάνω από 140 εκατομμύρια χρήστες σε Facebook και Instagram ενδέχεται να ήρθαν σε επαφή με μία ιστορία που δημιούργησαν ή διένειμαν οι λογαριασμοί. Την ίδια ώρα, εκτιμάται ότι περίπου 10 εκατομμύρια άνθρωποι είδαν διαφημίσεις που αγόρασαν ρωσικοί παράγοντες.
Το εργαλείο θα παρέχει πληροφορίες μόνο σε όσους είχαν κάποια αλληλεπίδραση και όχι σε όσους είδαν το υλικό αλλά δεν προχώρησαν σε κάποια ενέργεια. Σύμφωνα με το Facebook, δεν είναι εφικτό να παρέχει τέτοιες πληροφορίες.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση