Τρ. Δεκ 1st, 2020

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Επεισόδιο ανάμεσα σε αμερικανικό και ρωσικό περίπολο στη Συρία

1 min read

Ένταση επικράτησε στους δρόμους της Συρίας όταν ένα ρωσικό περίπολο συνάντησε ένα αμερικανικό μπλόκο.

Σύμφωνα με τοπικές αναφορές, οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ παρεμπόδισαν μια ρωσική στρατιωτική περιπολία που προσπαθούσε να ταξιδέψει μέσω της περιοχής Al-Malikiyah κατά μήκος του συνοριακού τριγώνου που συνδέει το Ιράκ, τη Συρία και την Τουρκία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από μία σύντομη αντιπαράθεση, το ρωσικό περίπολο αναγκάστηκε να εγκαταλείψει και να βρει νέα διαδρομή.

Οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ είχαν προηγουμένως αποκλειστεί από έναν δρόμο στην ύπαιθρο Tal Tamr του Al-Hasakah.

Το 154ο Σύνταγμα Ειδικών Δυνάμεων του Συριακού Στρατού, μαζί με τους ντόπιους στο Tal Tamr, απαγόρευσαν τη δίοδο στην αμερικανική στρατιωτική συνοδεία και τους ανάγκασαν να γυρίσουν.

Ένταση επικράτησε στους δρόμους της Συρίας όταν ένα ρωσικό περίπολο συνάντησε ένα αμερικανικό μπλόκο. Σύμφωνα με τοπικές αναφορές, οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ παρεμπόδισαν μια ρωσική στρατιωτική περιπολία που προσπαθούσε να ταξιδέψει μέσω της περιοχής Al-Malikiyah κατά μήκος του συνοριακού τριγώνου που συνδέει το Ιράκ, τη Συρία και την Τουρκία. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από μία σύντομη αντιπαράθεση, το ρωσικό περίπολο αναγκάστηκε να εγκαταλείψει και να βρει νέα διαδρομή. Οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ είχαν προηγουμένως αποκλειστεί από έναν δρόμο στην ύπαιθρο Tal Tamr του Al-Hasakah. Το 154ο Σύνταγμα Ειδικών Δυνάμεων του Συριακού Στρατού, μαζί με τους ντόπιους στο Tal Tamr, απαγόρευσαν τη δίοδο στην αμερικανική στρατιωτική συνοδεία και τους ανάγκασαν να γυρίσουν.

Δημοσίευση στα Social Media

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.