Πε. Νοέ 26th, 2020

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Επεισοδιακή καταδίωξη στην Αλεξανδρούπολη ΒΙΝΤΕΟ

1 min read

Επεισοδιακή καταδίωξη στην Αλεξανδρούπολη

Σκηνικό κινηματογραφικής ταινίας θύμιζε τα χαράματα του Σαββάτου το κέντρο της Αλεξανδρούπολης στην προσπάθεια αστυνομικών να ακινητοποιήσουν ένα όχημα μάρκας Seat Toledo μαύρου χρώματος.

Όπως δημοσιεύει το e-evros.gr, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες αστυνομικοί εντόπισαν στο ύψος του Απαλού να κινείται το παραπάνω όχημα που εξ αρχής «κίνησε» τις υποψίες. Ο οδηγός αρνούμενος να συμμορφωθεί σε σχετικά σήματα των αστυνομικών συνέχισε την πορεία του προς το κέντρο της πόλης παραβιάζοντας τους ερυθρούς σηματοδότες θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές των οδηγών που συναντούσε στο πέρασμα του. Μάλιστα στο ύψος του οικισμού της Μαΐστρου πριν τα φανάρια στην διασταύρωση με την οδό Γιαννούτσου πέρασε ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα που ήταν ακινητοποιημένα, με αποτέλεσμα να τα προκαλέσει υλικές ζημιές.

Ακολούθως διέσχισε την Λεωφ. Δημοκρατίας με μεγάλη ταχύτητα και επικίνδυνους ελιγμούς με αποτέλεσμα στην διασταύρωση των οδών Λεωφ. Δημοκρατίας με Σηλυβρίας να προσκρούσει πάνω σε ένα σταθμευμένο όχημα μάρκας Citroen όπου με αυτό τον τρόπο ακινητοποιήθηκε.

Μπροστά στα έκπληκτα μάτια πολιτών πραγματοποιήθηκε πεζή καταδίωξη καθώς μετά από την πρόσκρουση ο οδηγός και οι επιβαίνοντες τράπηκαν σε φυγή.

Μετά από έρευνες συνελήφθησαν οι επιβαίνοντες ενώ ο οδηγός κατάφερε να διαφύγει, μάλιστα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου (πορτ – μπαγκάζ) μετά από έλεγχο βρέθηκαν κρυμμένοι άλλοι δύο επιβαίνοντες που όπως προκύπτει φέρονται να είναι μη μόνιμοι μετανάστες.

ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.