ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

16 Απρίλιος 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Επίσημο: Ευρωπαϊκός αποκλεισμός του Παναθηναϊκού λόγω χρεών! Αλαφούζε, κάποτε σου είχαμε πει ότι θα φας πολλές καρπαζιές

1 min read

Επίσημο: Ευρωπαϊκός αποκλεισμός του Παναθηναϊκού λόγω χρεών! Αλαφούζε, κάποτε σου είχαμε πει ότι θα φας πολλές καρπαζιές

Το φιρμάνι της μεγαλύτερης μαύρης κηλίδας που αφήνει η διοίκηση Αλαφούζου στη χρυσή ευρωπαϊκή ιστορία του Παναθηναϊκού έφτασε και επίσημα. Το SDNA αποκαλύπτει.

Άλλο ένα πρόβλημα έρχεται να προστεθεί στην υπό κατάρρευση ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Αυτήν τη φορά τα κακά νέα έρχονται από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από την UEFA.Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA η ΠΑΕ ειδοποιήθηκε ότι η απόφαση του δικαστικού τμήματος του σώματος οικονομικού ελέγχου των συλλόγων είναι αποκλεισμός από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις την πρώτη φορά που θα δικαιούται να μετάσχει σε αυτές έως τη σεζόν 2020 – 2021 και πρόστιμο 200.000 ευρώ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ποινή είναι οριστική και οφείλεται στο ότι ο Παναθηναϊκός δεν διακανόνισε το σύνολο των οφειλών που είχε προς ποδοσφαιριστές εργαζόμενους και άλλους συλλόγους.

Αν ο Παναθηναϊκός κατάφερνε να εξασφαλίσει φέτος ένα από τα πέντε ευρωπαϊκά εισιτήρια, τότε η ποινή θα έσβηνε και από την σεζόν 2019 – 20 θα μπορούσε να παίξει στην Ευρώπη.

Όμως, από τη στιγμή που δεν θα βγει φέτος στην Ευρώπη μετά και την αφαίρεση βαθμών για την υπόθεση Βέμερ, το πρόβλημα μεταφέρεται στην επόμενη σεζόν, ό,τι κι αν αυτό σημαίνει για το μπάτζετ της ομάδας και τους υποψήφιους νέους ιδιοκτήτες.

Η είδηση και τα πικρά χαμπέρια από το sdna.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση