ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

28 Φεβρουαρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΕΟΤ: Αφιέρωμα μεγάλης εκπομπής στη Μ. Βρετανία για την Ικαρία…

1 min read

ΕΟΤ: Αφιέρωμα μεγάλης εκπομπής στη Μ. Βρετανία για την Ικαρία…

Με στόχο την προώθηση και προβολή της Ελλάδας ως παγκόσμιο ελκυστικό προορισμό για τουρισμό 365 ημέρες το χρόνο, η Ικαρία θα προβληθεί σε μία από τις δημοφιλέστερες εκπομπές της βρετανικής τηλεόρασης.

Σκοπός των γυρισμάτων, που πραγματοποιήθηκαν είναι η δημιουργία βίντεο που θα παρουσιάζει το νησί και τις ομορφιές του, επικεντρώνοντας στον τρόπο ζωής των κατοίκων του που φημίζονται για την μακροζωία τους.

Σε εφαρμογή της εθνικής τουριστικής πολιτικής και του επικοινωνιακού σχεδιασμού της Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά, και με απόφαση που υπέγραψε ο Γ.Γ. του ΕΟΤ κ. Κωνσταντίνος Τσέγας, πενταμελές συνεργείο του τηλεοπτικού δικτύου εθνικής εμβέλειας της Βρετανίας ITV, επισκέφθηκε με την υποστήριξη του ΕΟΤ τη χώρα μας και πραγματοποίησε γυρίσματα στην Ικαρία.

Το βίντεο προγραμματίζεται να προβληθεί τον Ιανουάριο του 2018, στην εκπομπή «This Morning» με 2 εκατομμύρια τηλεθεατές ημερησίως και 22% μερίδιο τηλεθέασης. Ο διαδικτυακός τόπος της εκπομπής έχει τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα μεταξύ των εκπομπών του δικτύου, με μέσο όρο 1,2 εκ. μοναδικούς επισκέπτες μηνιαίως.

tornosnews.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση