ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

18 Απρίλιος 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Ε.Ε. κάνει ΕΠΙΘΕΣΗ σε όσους ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ! Κατηγορούν για ΦΑΣΙΣΜΟ την Πολωνία…

1 min read

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενέκρινε ψήφισμα καλώντας την Πολωνία να υποστηρίξει τις κοινές (ψευτο)ευρωπαϊκές αξίες, προειδοποιώντας ότι εάν οι Πολωνικές αρχές αρνούνται να συμμορφωθούν, θα μπορούσε να οδηγηθεί η χώρα στην αναστολή του δικαιώματος ψήφου στο Συμβούλιο της Ε.Ε.

Το ψήφισμα καλεί τη Βαρσοβία να σεβαστεί το δικαίωμα της ελευθερίας του «συνέρχεσθαι», να καταδικάσει έντονα την «ξενοφοβική και φασιστική πορεία» που έλαβε χώρα στη Βαρσοβία στις 11 Νοεμβρίου και να παρέχεται ελεύθερη και προσβάσιμη αντισύλληψη χωρίς διακρίσεις.

Η Ε.Ε. πλέον έχει ξεσκεπαστεί όσο ποτέ. Η μη αποδοχή της μετατροπής της χώρας σε μπανανία γεμάτο λαθροεισβολείς μουσουλμάνους είναι για την Ευρώπη «φασισμός». Όσο για την αντισύλληψη, είναι ένα άλλο μεγάλο θέμα που δεν αναλύεται σε λίγες γραμμές.

Τέλος, στο ψήφισμα η Ε.Ε. καλεί την Πολωνία να συμμορφωθεί με τη διαταγή του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου (ΕΚ) για την “άμεση αναστολή της μεγάλης κλίμακας υλοτόμησης” στο δάσος Bialowieza, που αποτελεί Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. Οι ακτιβιστές και η ΕΕ ισχυρίζονται ότι η Βαρσοβία αγνόησε την απόφαση του ΔΕΚ να σταματήσει την καταγραφή του δάσους.

Είναι ξεκάθαρο ότι το περιβαλλοντικό θέμα και αυτό της αντισύλληψης είναι μερικές πολύ ωραίες δικαιολογίες για να χτυπήσουν την κυβέρνηση της Πολωνίας για την μεταναστευτική της πολιτική. Η «πράσινη ανάπτυξη» και ο «φεμινισμός» ήταν πάντοτε ο φερετζές της παγκοσμιοποιήσεως για να υλοποιήσει τους στόχους τους…

 

Με πληροφορίες από RT

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση