ΕΚΤΑΚΤΟ! ΕΠΙΑΣΑΝ τον Σημίτη…

Newskamatero

Ένα άρθρο φωτιά δημοσίευσε η εφημερίδα Kontra News σύμφωνα με την οποία οι οικονομικοί εισαγγελείς έχουν βάλει στο μάτι τον αδερφό του πρώην πρωθυπουργού, Σπύρο Σημίτη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το ενδιαφέρον τράβηξε η διαδρομή ενός εμβάσματος 845.000 ευρώ το οποίο κατατέθηκε το 2010 στην Εμπορική Τράπεζα από τον αδερφό του Κώστα Σημίτη. Οι εισαγγελείς αποφάσισαν να ερευνήσουν την υπόθεση καθώς η offshore μέσω της οποίας έγινε η δοσοληψία ενδεχομένως να έχει συνάψει διάφορες συμβάσεις με το Ελληνικό δημόσιο.

Ο κ. Σπύρος Σημίτης από την πλευρά του υποστηρίζει ότι είχε καταθέσει το συγκεκριμένο ποσό σε ελληνική τράπεζα μαζί με 500.000 ευρώ που εισέπραξε από την πώληση ακινήτου στην Ελλάδα.

Το τι ισχύει τελικώς, θα το μάθουμε σύντομα από την Ελληνική δικαιοσύνη…

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Next Post

ΒΟΜΒΑ για τον Πάνο Καμμένο... (ΕΓΓΡΑΦΑ)

Τις προηγούμενες ημέρες δημοσιοποιήθηκε ένα άγριο επεισόδιο μεταξύ του Υπουργού Εθνικής Αμύνης, Πάνου Καμμένου, και ενός ταξιάρχη Βασιλείου Παπαδόπουλου. Στο έγγραφο που δημοσίευσε ο τελευταίος σχετικά με τα όσα συνέβησαν στο επεισόδιο, αναφέρεται και μια εταιρία, η OLYMPIC INDUSTRIES SA, της οποίας τα στοιχεία μπορεί κανείς να βρει στο διαδίκτυο. […]