ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

20 Απρίλιος 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Είδη πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας από Λάρισα και Τύρναβο

1 min read

Είδη πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας από Λάρισα και Τύρναβο

Στον Δήμο Μάνδρας της Δυτικής Αττικής παραδόθηκαν το Σάββατο είδη πρώτης ανάγκης που συγκέντρωσαν πολίτες της Λάρισας μετά από κάλεσμα του Δήμου τους. Επίσης, με την ίδια αποστολή στάλθηκε στη Μάνδρα και υλική βοήθεια από τον Δήμο Τυρνάβου.

Το φορτηγό με τις προμήθειες, που συγκεντρώθηκε από τις προσφορές των πολιτών για τη στήριξη των πλημμυροπαθών της Μάνδρας, αναχώρησε το πρωί του Σαββάτου.

Την αποστολή της βοήθειας στη Δυτική Αττική, συνόδευσε ο δημοτικός σύμβουλος Λαρισαίων, εντεταλμένος για θέματα πρόνοιας και κοινωνικής πολιτικής Μιχάλης Αναστασίου, ενώ παρόντες κατά την αναχώρηση του φορτηγού ήταν εκπρόσωποι φορέων που στήριξαν τη προσπάθειας όπως ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων Δημήτρης Δεληγιάννης, η αντιδήμαρχος Τυρνάβου Φιλιώ Μπίλιου, ο πρόεδρος του Σωματείου Φορτηγών Ν. Λάρισας Δημήτρης Μπομπότης, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (παράρτημα ν. Λάρισας) Γιάννης Ξανθόπουλος με μέλη της ομάδας καθώς και στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λαρισαίων.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση