ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

1 Μαρτίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Διαμέρισμα «υγειονομική βόμβα» στο κέντρο της Λαμίας – Απερίγραπτες εικόνες

1 min read

Διαμέρισμα «υγειονομική βόμβα» στο κέντρο της Λαμίας - Απερίγραπτες εικόνες

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες σε διαμέρισμα στη Λαμία, όπου ζει εδώ ακι 30 χρόνια ένας ρακοσυλλέκτης.

Σήμερα, έπειτα από αλλεπάλληλες καταγγελίες, με παρέμβαση Εισαγγελέα έγινε επιχείρηση καθαρισμού του διαμερίσματος.

Στο συγκεκριμένο διαμέρισμα ο συνταξιούχος ένοικος ζει περισσότερα από 30 χρόνια και είναι τυπικότατος στην καταβολή του ενοικίου, με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης ο οποίος διαμένει στην Αθήνα να μην μπορεί να του κάνει έξωση.

diamerismaskoupidia.jpg

Οι Εισαγγελικές Αρχές που έχουν ενημερωθεί εδώ και καιρό, από τον ιδιοκτήτη και τους γείτονες, είχαν παρέμβει και ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε για ένα μικρό διάστημα σε ίδρυμα, όμως επέστρεψε και η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο.

Οι εικόνες από το εσωτερικό του σπιτιού δικαιολογούν απόλυτα την απελπισία των υπολοίπων ενοίκων της πολυκατοικίας. Οι τελευταίοι έκαναν έκκληση για καθαρισμό του διαμερίσματος όπου διαμένει ηλικιωμένος συνταξιούχος, αφού μιλάμε κυριολεκτικά για μια «υγειονομική βόμβα», που βρίσκεται ανάμεσά τους.

Έτσι λοιπόν σήμερα και πάλι με παρέμβαση του Εισαγγελέα, παρουσία δικαστικού και της αστυνομίας, κλήθηκε η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Λαμιέων ώστε να απομακρυνθούν τα σκουπίδια από το διαμέρισμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο ηλικιωμένος ζούσε χωρίς νερό και ρεύμα, ενώ κοιμόταν στο πάτωμα πάνω σε χαρτόνια και σκουπίδια.

Πηγή: lamiareport.gr

ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση