Τρ. Ιούν 2nd, 2020

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΝ ΧΡΟΝΟ: ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΕΜΦΥΛΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΦΕΤΟΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!

1 min read

Μακάρι να ήταν απλώς ένα αστείο ή τίποτα άλλο παρά μία κινδυνολογία. Ωστόσο η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να μην χάσει χρόνο και να εισάγει στα ελληνικά σχολεία λεπτομερείς διαλέξεις για τις έμφυλες ταυτότητες!
Πολύ απλά πρόκειται για την…»αγαπημένη και μη εξαιρετέα» θεματική βδομάδα, που από φέτος κιόλας θα εντάξει το μάθημα των έμφυλων ταυτοτήτων.
Μικροί μαθητές, ακόμη και κάτω από το 15ο έτος της ηλικίας τους, θα μαθαίνουν για το…δικαίωμά τους να επιλέγουν το φύλο τους (!!), κάτι που θα εισάγει και επίσημα μία νέα εποχή για τα ελληνικά εκπαιδευτικά ιδρύματα.
Όλα τα Γυμνάσια της Ελλάδας θα πρέπει να επικεντρωθούν στις παρακάτω θεματικές ενότητες:
1) Ποιότητα ζωής
2) Πρόληψη του εθισμού και των εξαρτήσεων
3) Έμφυλες ταυτότητες
Το εν λόγω κεφάλαιο προϋπήρχε ήδη από πέρυσι, ασχέτως αν πολλοί καθηγητές μεμονωμένα επέλεξαν να μην του δώσουν την δέουσα, κατά το αρμόδιο Υπουργείο, σημασία. Ωστόσο η πολύ πρόσφατη ψήφιση του νόμου περί ταυτότητα φύλου και την αλλαγή αυτού ακόμη και σε ανήλικους, κάνει πιο επιτακτικές τις παραπάνω διαλέξεις.
Στόχος του Υπουργείου Παιδείας είναι να…ανεβάσει την αυτοεικόνα και αυτοαντίληψή των προεφηβικών μαθητών, ετοιμάζοντάς τους προς την ενηλικίωση και την ομαλή ένταξή τους στον ευρύτερο κοινωνικό περίγυρο.
Όλα αυτά επιχειρούνται με το να…διδάσκονται ανήλικοι μαθητές για τις ταυτότητες φύλου, το σεξ και την διαφορετικότητα, θέμα τα οποία μερικά χρόνια πριν θεωρούνταν «ταμπού» για την εκπαιδευτική κοινότητα.
Μάλιστα, όπως γίνεται κατανοητό, οποιαδήποτε παρέλκυση από τους καθηγητές θα απαγορεύεται, καθώς όλοι ανεξαιρέτως θα πρέπει να ακολουθούν κατά γράμμα τον «Φάκελο Εκπαιδευτικού Υλικού», που θα δοθεί σε όλα τα Γυμνάσια της χώρας.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.