ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

20 Ιανουαρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Βόρεια Κορέα: Δεν διαπραγματευόμαστε τα πυρηνικά μας όπλα

1 min read

Βόρεια Κορέα: Δεν διαπραγματευόμαστε τα πυρηνικά μας όπλα

H Βόρεια Κορέα απέκλεισε το ενδεχόμενο διαπραγμάτευσης με την Ουάσιγκτον ενόσω συνεχίζονται οι κοινές στρατιωτικές ασκήσεις των ΗΠΑ με τη Νότια Κορέα και δήλωσε ότι το πρόγραμμα ατομικών όπλων της Πιονγκγιάνγκ θα διατηρηθεί ως αποτρεπτικός παράγοντας κατά της πυρηνικής απειλής από τις ΗΠΑ.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο Reuters, ο πρεσβευτής της Βόρειας Κορέας στα Ηνωμένα Έθνη στη Γενεύη, επέκρινε τις νέες κυρώσεις που είπε ότι ετοιμάζει ο Ντόναλντ Τραμπ καθώς και την πιθανότητα να ενταχθεί η Βόρεια Κορέα σε αμερικανική λίστα με τις χώρες που χρηματοδοτούν την τρομοκρατία.

Η Νότια Κορέα και οι ΗΠΑ συμφώνησαν σήμερα να συνεχίσουν να εργάζονται για μία ειρηνική λύση της βορειοκορεατικής πυρηνική κρίσης, αλλά Αμερικανός αξιωματούχος είπε ότι είναι δύσκολο να εκτιμηθούν οι προθέσεις της Βόρειας Κορέας, καθώς δεν υπάρχουν «καθόλου μηνύματα».

«Όσο υπάρχει η συνεχής εχθρική πολιτική κατά της χώρας μου από τις ΗΠΑ και όσο συνεχίζονται τα παιχνίδια πολέμου στα σύνορά μας, δεν θα υπάρξουν διαπραγματεύσεις», δήλωσε ο πρέσβης της Βόρειας Κορέας.

Πηγή: Reuters

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση