Τρ. Σεπ 29th, 2020

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αφίσες-σοκ του ISIS: Αιματοκύλισμα στην Δύση τα Χριστούγεννα

1 min read

Ολοένα και εντείνεται ο φόβος στην Δύση για ενδεχόμενο χτύπημα τζιχαντιστών σε δημοφιλείς προορισμούς τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Σε αυτό συμβάλλουν και οι απειλές του ίδιου του ISIS το οποίο με αφίσες του προϊδεάζει για το τι θέλει να κάνει. Τα αιματοβαμμένα πόστερ δείχνουν αιματοκύλισμα σε Ευρώπη και ΗΠΑ.

Στις αφίσες που φέρουν την υπογραφή του Ισλαμικού Κράτους, οι τζιχαντιστές καλούν τους «μοναχικούς λύκους» να βάψουν με αίμα τις «γιορτές των Σταυροφόρων».

Σε μία από αυτές εμφανίζεται ο Άγιος Βασίλης στην κεντρική πλατεία Times Square της Νέας Υόρκης δίπλα από ένα κιβώτιο με εκρηκτικά και το συνοδευτικό σχόλιο «Θα συναντηθούμε τα Χριστούγεννα… σύντομα».

Ωστόσο από το στόχαστρο των τζιχαντιστών δεν θα μπορούσε να λείπει η Ευρώπη, για την οποία το ISIS εξαπολύει απειλές στα αγγλικά, τα γαλλικά και τα γερμανικά.

«Σύντομα στις διακοπές σας», είναι το κεντρικό σύνθημα με μία από τις αφίσες να απεικονίζει το διάσημο ρολόι «Βig Ben». «Θέλουμε να καταστρέψουμε τη χώρα σας, καθώς καταστρέφετε τη χώρα μας», είναι ένα από τα απειλητικά μηνύματα των τζιχαντιστών.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.