ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

25 Ιουνίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Από τις 2 Νοεμβρίου οι αιτήσεις αποζημίωσης για τη ρύπανση από το “Αγία Ζώνη ΙΙ”

1 min read

Από τις 2 Νοεμβρίου οι αιτήσεις αποζημίωσης για τη ρύπανση από το Αγία Ζώνη ΙΙ

Το Διεθνές Ταμείο Αποζημιώσεων από Ρύπανση Πετρελαίου (International Oil Pollution Compensation, IOPC), ανοίγει γραφείο στον Πειραιά για την υποβολή των αξιώσεων που προέκυψαν από τη ρύπανση που προκλήθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου, από το δεξαμενόπλοιο «Αγιά Ζώνη ΙΙ».

Το γραφείο θα λειτουργεί από την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017, θα στελεχωθεί από Έλληνες και έχει συσταθεί για να εξασφαλίσει την εύκολη και έγκαιρη υποβολή όλων των αξιώσεων αποζημίωσης. Ομάδα από ειδικούς στις αξιώσεις έχει προσληφθεί και όλα τα σχετικά έγγραφα θα παρέχονται τόσο στα Αγγλικά όσο και στα Ελληνικά.

Ιδιώτες, συνεταιρισμοί, εταιρίες, ιδιωτικοί ή δημόσιοι φορείς που επηρεάστηκαν από την βύθιση του «Αγία Ζώνη ΙΙ» και θέλουν να διεκδικήσουν αξίωση μπορούν να βρουν αναλυτικές οδηγίες σχετικά με το πώς θα το κάνουν, στην ιστοσελίδα του IOPC Funds. Ραντεβού μπορούν να οριστούν απευθείας με το Γραφείο Υποβολής Αξιώσεων ώστε να συζητηθούν μεμονωμένα οι αξιώσεις.

Για την απόδοση αποζημίωσης, οι ζημίες πρέπει να οφείλονται σε ρύπανση από πετρέλαιο από το «Αγία Ζώνη ΙI» και να έχουν προκαλέσει μια ποσοτικοποιημένη οικονομική ζημία. Ο αιτών πρέπει να είναι σε θέση να αποδείξει το ποσό της ζημίας του με την προσκόμιση οικονομικών καταστάσεων ή άλλων κατάλληλων αποδεικτικών στοιχείων.

Πηγή: enikonomia.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση