Δε. Νοέ 30th, 2020

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΘΕΝΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ) ΟΙ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΥΡΩΜΕΝΑ ΣΙΔΕΡΑ

1 min read

Αναρωτιόμασταν προχθές, τι κρύβουν τα ΜΜΕ στα λεπτομερέστατα ρεπορτάζ τους για την συμμορία που καίει με πυρωμένα σίδερα ανυπεράσπιστους ηλικιωμένους Έλληνες και Ελληνίδες, για να τους ληστέψει. Την εθνικότητά τους έκρυβαν, αν και την γνώριζαν πολύ καλά!

Πρόκειται, λοιπόν, για Γεωργιανούς (όπως γράψαμε πριν ακόμα συλληφθούν…), οι οποίοι είναι γνώριμοι στις αρχές, για τα ίδια αδικήματα – όπως συμβαίνει σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις αλλοδαπών κακοποιών. Και βέβαια, κι αυτοί οι κακούργοι (όπως και οι προηγούμενοι, αλλά και οι επόμενοι…) είχαν φυλακιστεί και αποφυλακιστεί πρόωρα με τον διαβόητο νόμο Παρασκευόπουλου (δηλαδή Τσίπρα και Καμμένου).

Ο τελευταίος κακούργος μάλιστα αποφυλακίστηκε τον Ιανουάριο του 2017. Οι συμμορίτες είχαν πραγματοποιήσει γύρω στις 30 ληστείες, με τελευταίο θύμα την 85χρονη γυναίκα από την Κυψέλη που μαρτύρησε στα χέρια τους, καθώς την έκαψαν με σίδερο προκειμένου να της αρπάξουν τις οικονομίες της.

Αφελέστατο ερώτημα: αυτοί φταίνε γι’ αυτά που έκαναν ή οι Τσίπρας και Καμμένος που όχι μόνο τους αποφυλάκισαν πρόωρα, αλλά και δεν τους απέλασαν εν συνεχεία από την Χώρα;

(ΥΓ): Χρυσή Αυγή, για να ξεβρωμίσει ο τόπος από τους κακούργους και τους εγκληματίες!

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.