ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

10 Απρίλιος 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ! Ο «ΓΕΡΜΑΝΟΣ» ήταν εταιρεία που χρηματοδοτήθηκε από το ΚΚΕ

1 min read

1f84e2f872e141a232950a35184b447b

Ποσοστό 12,8% στη Lamda Development απέκτησε χθες ο όμιλος Olympia Group, συμφερόντων του επιχειρηματία Παναγιώτη Γερμανού, και το fund VΝK capital, σε μια κίνηση που ερμηνεύεται ως ψήφος εμπιστοσύνης στο παπατζο-project του Ελληνικού.

Το «πακέτο» που άλλαξε χέρια λίγο πριν από το κλείσιμο της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου αφορούσε 10.200.000 μετοχές της εταιρείας. Η αγοραπωλησία έγινε στην τιμή των 5,4 ευρώ ανά μετοχή, με τη συνολική αξία στα 55.226.912 ευρώ.

«Η απόφασή μας να μπούμε επενδυτικά στη Lamda σε αυτή την περίοδο σχετίζεται με τις σημαντικές προοπτικές του μεγάλου project και την πεποίθησή μας για την ολοκλήρωσή του. Τα κεφάλαια αναζητούν μακροπρόθεσμες επενδύσεις μεγάλης προοπτικής και ήταν επιδίωξή μας να μπούμε στο Ελληνικό, αρχικά με αυτό το ποσοστό, και να στηρίξουμε κεφαλαιακά την υλοποίησή του» δήλωσε ο κ. Βασίλης Κάτσος, επικεφαλής της VNK Capital.
Εξάλλου εγκρίθηκε χθες από το Κεντρικό Συμβούλιο Διοίκησης το Σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος βάσει του οποίου θα πολεοδομηθεί το Ελληνικό χωρίς αλλαγές ως προς τα ύψη των ουρανοξυστών.

Η ΓΕΡΜΑΝΟΣ ήταν εταιρεία που χρηματοδοτήθηκε από το ΚΚΕ. Ο ιδιοκτήτης της Πάνος Γερμανός ήταν στέλεχoς και «ταμίας» του.

ixnos.blogspot.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση